Επέστρεψε η καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουνίου, 2020

Επιστρέφει από χθες, Δευτέρα, η καθημερινή γραπτή ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κοροναϊό SARS-CoV-2».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι επιστρέφει σε καθημερινή βάση η ενημέρωση ξυπνάει και πάλι τον εφιάλτη. Μάλιστα, φέρνει στο μυαλό τα όσα είχε πει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στις 26 Μαΐου, όταν μας είχε αποχαιρετήσει από τις τηλεοπτικές ενημερώσεις. «Θα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, αν κάνουμε πάλι ενημέρωση» είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς, κάτι που όλοι ευχόμαστε να μην συμβεί.

Τα νέα δεδομένα έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Υγείας και στην ηγεσία του ΕΟΔΥ η οποία έχει στείλει κλιμάκιο σε όλες τις πόλεις που είχαν κρούσματα για περαιτέρω ιχνηλάτηση επαφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό το υπουργείο Υγείας να εκδώσει ανακοίνωση αναφορικά με τα νέα κρούσματα και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram