Η Ελένη Τσολάκη μένει εκτός ΣΚΑΪ και επίσημα

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2020

Έναν μόλις χρόνο κράτησε η συνεργασία του ΣΚΑΪ με την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια θα πρέπει να αναζητήσει τον νέο σταθμό της τηλεοπτικής της καριέρας ανακοινώνοντας επισήμως η ίδια το τέλος της κοινής πορείας που είχε με το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η οψιόν που είχε στο συμβόλαιό της για 1+1 δε θα ανανεωθεί. Έτσι οδηγείται εκτός προγράμματος του καναλιού για τη νέα σεζόν. Μένει να δούμε αν και ο «Αγρότης» που είχε συμφωνηθεί να παρουσιάσει παραμένει στον «πάγο» ή θα βγει στον αέρα με άλλον παρουσιαστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε και έκλεισε αυτός ο κύκλος. Και θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε να ολοκληρωθεί» σημείωσε η Ελένη Τσολάκη στο περιοδικό «OK» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Όπως είπε η Ελένη Τσολάκη δεν έχει κάποιο ραντεβού με την πλευρά του καναλιού. Επιβεβαιώθηκαν έτσι τα δημοσιεύματα που ήθελαν το κανάλι να μην επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας με την παρουσιάστρια.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Τσολάκη ήταν τη φετινή σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι. Άπαντες στο πάνελ αλλά και ο παρουσιαστής βρέθηκαν στο στόχαστρο λόγω των απαράδεκτων σχολίων που έκαναν για την υπόθεση παρενόχλησης της φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram