Ελένη Μενεγάκη: Στο πρώτο της εξώφυλλο πριν 22 χρόνια!

Δημοσιεύθηκε 23 Μαΐου, 2020

Προχθές η Ελένη Μενεγάκη είχε την ονομαστική της γιορτή και η ταλαντούχα φωτογράφος που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά ανά τον κόσμο, και έχει φωτογραφίσει τα πιο διάσημα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου θέλησε να μοιραστεί στο Instagram την πρώτη φωτογράφιση που έκανε με την Ελένη Μενεγάκη.

Οπως εξηγεί η ίδια, η φωτογράφιση ήταν για λογαριασμό του περιοδικού Down Town και στην αρχή δεν είχε προγραμματιστεί για να γίνει εξώφυλλο. Η Ολυμπία Κρασαγάκη γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτό το εξώφυλλο στο @downtownmaggr ήταν η αιτία για να αφήσω το Παρίσι και να μείνω στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση με την @elenimenegaki. Δεν είχε προγραμματιστεί να είναι εξώφυλλο όμως το σαγηνευτικό της ύφος στο φως του ήλιοβασιλεματος έπεισε τον @petroskostopoulos να αλλάξει γνώμη ότι αφορούσε το στυλ των εξωφύλλων. Ήταν το πρώτο μας εξώφυλλο για εμένα και την @nancyzabetoglou ως διευθύντρια. Ακολούθησαν πολλά αλλά εξώφυλλα πολλές άλλες στιγμές... στιγμές χαράς, ευτυχίας, επιλογής ...Χρόνια πολλά Ελένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη πριν από 22 χρόνια:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram