Έλενα Κρεμλίδου: Ξέσπασε σε κλάματα οταν ρωτήθηκε για τούς φίλους της (video)

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2020

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Έλενα Κρεμλίδου, η γνωστή σε όλους «Mariposa». Η ίδια άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος διέκοψε ωστόσο τη συνέντευξη όταν εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση πήγε γύρω από τη φιλία και η Έλενα Κρεμλίδου δυσκολευόταν να απαντήσει σε σχέση με τους δικούς της φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει ποτέ αυτό; Εννοώ να μην βρει φίλο μέχρι το τέλος της ζωής;» ρώτησε η Έλενα Κρεμλίδου τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκείνος της απάντησε: «Βεβαίως, ναι! Έχει πληγωθεί σε μια τέτοια ηλικία από κάποιον και δεν ξαναπίστεψε ποτέ στη φιλία»

Τότε η Έλενα Κρεμλίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξη, σου ζητάω συγγνώμη, δεν μπορώ. Είσαι πολύ γλυκό παιδί και δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Θέλω να το κλείσουμε εδώ», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η συνέντευξη σταμάτησε εκεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram