Εξανθήματα από το κρύο; Βρήκαμε τη λύση!

Δημοσιεύθηκε 6 Ιανουαρίου, 2021

Κρυολογήματα και πολικές θερμοκρασίες μπορούν να μας προκαλέσουν κόκκινα εξανθήματα σε χεριά και πρόσωπο!

Είναι αντιαισθητικά και πολλές φορές επώδυνα αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να δίνουμε λεφτά σε καλλυντικά περιποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, τίποτα πιο αποτελεσματικό από τα προϊόντα της μητέρας Φύσης!

Παρακάτω θα σας δείξουμε μια κρέμα, η οποία καταπολεμά κάθε μορφή ξηρότητας και σκασίματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, γύρω από τη μύτη, στα χέρια ή οπουδήποτε άλλου νιώθετε ότι υπάρχει ανάγκη.

Κατασκευάζεται από κερί και ελαιόλαδο και ονομάζετε κεραλοιφή. Μπορείτε να την βρείτε σε οποιοδήποτε μελισσοκομικό συνεταιρισμό ή επιχείρηση με βιολογικά προϊόντα ή να την φτιάξετε...μόνοι σας, ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή.

Υλικά

1 κ.σ. μελισσοκέρι (από κάποιον μελισσοκόμο)
5 κ.σ. αγνό βιολογικό ελαιόλαδο
1 τρίφτης
1 μικρό βαζάκι

Εκτέλεση

Η διαδικασία είναι παιχνιδάκι! Αφού τρίψουμε το μελισσοκέρι με τον τρίφτη, το λιώνουμε σε bain marie και προσθέτουμε το ελαιόλαδο μέχρι τα υλικά να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια τραβάμε το μείγμα από την φωτιά και το τοποθετούμε σε ένα καλά αποστειρωμένο βαζάκι, αφήνοντάς το να κρυώσει μέχρι να γίνει στέρεο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις δοσολογίες των υλικών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε την και η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σχεδόν αμέσως!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram