Εκκίνηση για τη «Νήσο Εύβοια Reggata» από τη Χαλκίδα

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2020

Από την πόλη μας έγινε η εκκίνηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Νήσος Εύβοια Regatta” που έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας, η «Νήσος Εύβοια Reggata», άνοιξε τα πανιά της υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 1η Αυγούστου έγινε η ξενάγηση των πληρωμάτων στα αξιοθέατα της πόλης καθώς και του παλιρροιακού φαινομένου αφού σκοπός του επιμελητηρίου είναι η ανάδειξη του πολιτισμού, της ιστορίας και της κουλτούρας της Χαλκίδας μας.

Χθες Κυριακή 2 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση της Inshore ιστιοπλοΐας Χαλκίδας και έλαβε χώρα η τελετή έναρξης. Σήμερα ξεκίνησε η παράκτια ιστιοδρομία Χαλκίδα Κάραβος Αλιβερίου με σκοπό η «Νήσος Εύβοια Reggata» να φτάσει στο λιμάνι του Αλμυροποτάμου και μα τερματίσει στις 8 Αυγούστου στο λιμάνι της Καρύστου.

Οργανωτές αυτή τη χρόνια είναι το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Ευβοίας (ΣΑΜΕΕ) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Λιμένων Νόμου Ευβοίας (ΟΛΝΕ) και των Δήμων Χαλκίδεων, Κύμης-Αλιβερίου και Καρύστου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram