Είναι η σχέση σας καρμική;

Δημοσιεύθηκε 13 Μαΐου, 2021

Η σκέψη ότι υπάρχει εκεί έξω ένα μαγικό πρόσωπο που θα ερωτευτείς ακαριαία και δεν θα τσακωθείς ποτέ σίγουρα δεν είναι ρεαλιστική. Υπάρχει όμως, ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις με την πιο ουσιαστική σημασία της λέξης και που θα σε αφήσει να ωριμάσεις μέσα από τη σχέση σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα σημάδια με τα οποία μπορείς να αναγνωρίσεις τον ένα και μοναδικό της ζωής σου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Επικοινωνείτε χωρίς να μιλάτε.

Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι για να είναι μαζί διαβάζουν ο ένας τον άλλον σαν ανοιχτό βιβλίο.

Το ένστικτο σου λέει ότι βρήκες τον έναν

Όταν έρθει η πραγματική αγάπη, μία φωνή μέσα σου, η αίσθηση ασφάλειας και το ένστικτό σου θα είναι τα καλύτερα σημάδια ότι αυτός είναι ξεχωριστός για εσένα.

Η σωματική χημεία είναι προφανής

Η έλξη που νιώθεις για εκείνον δεν περιορίζεται στην σεξουαλική σας συνεύρεση. Το να κρατάς το χέρι του άλλου σου μισού μπορεί να σε συγκινήσει το ίδιο, ακόμα και μετά από χρόνια σχέσης.

Νιώθατε άνετα με την παρουσία του άλλου από την πρώτη στιγμή.

Οι αδελφές ψυχές «δένουν» αμέσως και αφήνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα να φανεί χωρίς να τον φόβο της κριτικής. Του είπες τα πάντα και σου είπε τα πάντα από την πρώτη μέρα και δεν φοβηθήκατε να εκτεθείτε συναισθηματικά.

Η σχέση σας δεν είναι μόνο αγάπες και λουλούδια.

Μπορεί να σε τρελάνει όσο κανένας. Απλά σε αυτή την περίπτωση οι δυσκολίες και οι τσακωμοί δένουν το ζευγάρι περισσότερο και το κάνουν πιο δυνατό.

Έχετε διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά αντιμετωπίζετε τα προβλήματα ως ομάδα.

Αν είσαι γεννημένη για εκείνον αναγνωρίζεις ότι είστε δύο κομμάτια ενός συνόλου που κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν μπορεί να σπάσει.

Όταν μιλάμε για πραγματική αγάπη, το timing είναι τα πάντα.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που γνωρίστηκαν έφηβοι, έζησαν τη ζωή τους και μετά από χρόνια όταν συναντήθηκαν τυχαία ήρθε ο έρωτας.

Γι΄ αυτό κράτα ανοιχτά το μυαλό και την καρδιά σου, ώστε όταν το άλλο μισό σου χτυπήσει την πόρτα εσύ να είσαι έτοιμη να την ανοίξεις.

 

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram