Έχεις παραγγείλει από το Coffee Power; Ήρθε η ώρα!

Δημοσιεύθηκε 14 Δεκεμβρίου, 2021

Το Coffee Power εδώ και καιρό αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μας στέκια. Ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει η μέρα μας γεμάτη ενέργεια και να συνεχίσει με πολλές λαχταριστές επιλογές.


Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας κι αυτό γιατί φροντίζει καθημερινά να γεμίζει τις ώρες μας με επιλογές για όλες τις προτιμήσεις όποιες κι αν είναι αυτές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Για καλό, λοιπόν, καφέ για λαχταριστά σνακ και για προτάσεις όλο γεύση πρέπει να το προτιμήσεις. Εκεί θα βρεις εκλεκτό καφέ, φρεσκοψημένα σφολιατοειδή, μπάρες που σου δίνουν ενέργεια, κρύες μπαγκέτες, σάντουιτς κρύα και ζεστά, club sandwiches, μπέργκερ ακόμη και σαλάτες.


Χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά, δημιουργεί κλασικές αλλά και πρωτότυπες γεύσεις. Ο καφές του απολαυστικός με χαρακτηριστική γεύση που δύσκολα αλλάζεις. Μας κέρδισε, πέρα από τα παραπάνω, η άμεση εξυπηρέτηση και η υπέροχη διάθεση του προσωπικού.


Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από τις 06.00-22.00 ενώ το delivery του λειτουργεί από τις 07.00-22.00

Δεν έχετε παρά να παραγγείλετε άμεσα!

Τηλέφωνα : 22210-93820 & 6989889966

Facebook page : Coffee power

Instagram page : coffee_._power

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram