Δημιουργίες με τεχνικές decoupage που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον

Δημοσιεύθηκε 7 Ιανουαρίου, 2021

Τα είδη δώρων – και μάλιστα τα πρωτότυπα – τον τελευταίο καιρό έχουν την τιμητική τους. Εμείς, ψάχνουμε, βρίσκουμε και κατατάσσουμε στις καλύτερες και υψηλότερες θέσεις αυτές τις χειροποίητες δημιουργίες που μας τραβούν την προσοχή.


Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δημιουργίες της Σταυρούλας Σπαντιδάκη που γίνονται με τεχνικές decoupage. To decoupage, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι η τέχνη της διακόσμησης ενός αντικειμένου κολλώντας τα κομμένα χρωματιστά χαρτιά πάνω του σε συνδυασμό με ειδικά εφέ χρώματος, φύλλα χρυσού και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Βρήκαμε, λοιπόν, πολλές, ιδιαίτερες και ευφάνταστες δημιουργίες. Παράλληλα με αυτά, βρήκαμε μια ευρεία γκάμα με διακοσμητικά, είδη δώρων, γάμου αλλά και βάπτισης, διάφορα εποχιακά όπως γούρια και στολίδια, αλλά και πασχαλινές λαμπάδες, ημερολόγια, αρωματικά κεριά ακόμη και διακοσμητικούς πίνακες.

Δημιουργεί ειδικά δώρα για κάθε περίσταση. Ονομαστικές εορτές, γενέθλια, ιδέες για παιδικά πάρτι, και όλα είναι μοναδικά ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς. Επίσης αναλαμβάνει αναπαλαίωση επίπλων, αν θέλετε να δώσετε μια ιδιαίτερη νότα στον χώρο που ζείτε .

Αυτή τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων τη βρίσκετε στις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, αφού βάζει σε αυτά όλη της την τέχνη και την αγάπη.

Facebook page: Διακόσμηση με τεχνικές decoupage

Instagram page: stavroulaspant

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6981229409

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram