Διακοσμείστε την κουζίνα σας και μπείτε σε mood Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε 28 Νοεμβρίου, 2020

Ένα βάζο με κλαδιά στολισμένα με χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες, πετσέτες, σερβίτσια τσαγιού και σου πλα με χριστουγεννιάτικα σχέδια, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και γιρλάντες στα παράθυρα είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες ιδέες για να στολίσεις χριστουγεννιάτικα και την κουζίνα σου.

Ειδικά αν είναι ανοιχτή και τη βλέπεις από το σαλόνι ή την τραπεζαρία σου, τότε δώσε και στην κουζίνα σου την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που σου αρέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημιούργησε συνθέσεις με πιατέλες

Πρόσθεσε στις πιατέλες σου κεριά, κουκουνάρια και κορδέλα και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Επίσης, μπορείς να βάλεις φαντασία και να κάνεις μοναδικούς συνδυασμούς με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και άλλα σύνεργα της κουζίνας όπως κούπες, φλιτζάνια και δοχεία.


Φτιάξε χριστουγεννιάτικα βάζα

Όπως και με τις πιατέλες έτσι μπορείς να εκμεταλλευτείς και τα βάζα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας. Δημιούργησε γιορτινούς συνδυασμούς με κλαδιά από πεύκα, έλατα ή γκι και θα έχεις το αποτέλεσμα που αναζητάς.

Στόλισε τις καρέκλες

Εφόσον έχεις την τραπεζαρία ενωμένη με την κουζίνα σου, μη διστάσεις να διακοσμήσεις τις καρέκλες του τραπεζιού. Η πιο οικονομική πρόταση είναι να πάρεις μεγάλες κορδέλες σε γιορτινά χρώματα και να τις δέσεις σε μορφή φιόγκου στην πλάτη της κάθε καρέκλας.


Διακόσμησε τα ντουλάπια

Στόλισε κάθε ντουλάπι με εορταστικές κορδέλες, μπάλες ή ακόμα και στεφανάκια και κάνε την κουζίνα σου να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης.

Βάλε το τραπέζι στο επίκεντρο

Το τραπέζι είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι. Χρησιμοποίησε μία όμορφη τραβέρσα και την πιατέλα ή το βάζο που δημιούργησες και βάλτο στο επίκεντρο του τραπεζιού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram