Διάφανα κραγιόν: Το απόλυτο makeup προϊόν!

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2024

Σίγουρα θα έχετε δει στο Instagram, τα διάφανα κραγιόν που έχουν στο εσωτερικό τους ένα λουλούδι ή κάποιο άλλο στοιχείο.

Είναι το makeup προϊόν που έχουν όλα τα Ιt-Girls και κυρίως οι beauty junkies.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία χρόνια, η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά και είναι το makeup look που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες ακόμα και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

Και ενώ πριν μερικά χρόνια, αφήναμε σε φυσικούς τόνους μάτια, επιδερμίδα και τονίζαμε τα χείλη με ένα έντονο κραγιόν, φέτος, έχει φύγει και το χρώμα από τα χείλη. Τα θέλουμε εντελώς φυσικά, ούτε καν βαμμένα με ένα nude κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/CAIcLMWJG2M/?utm_source=ig_embed

Αυτά τα διάφανα κραγιόν δίνουν τη λάμψη που αναζητάμε. Δεν έχουν καθόλου χρώμα, απλά προσφέρουν μία γυαλάδα, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά, υγρά και λαμπερά.

Είναι απαραίτητο να έχουμε μαζί μας το διάφανο κραγιόν, για να το ανανεώνουμε.

https://www.instagram.com/p/B_-xR0WDtGR/?utm_source=ig_embed

Αν εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά, ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση, τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας με μάσκαρα και ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ με διάφανο κραγιόν, θα έχουμε ένα καλοκαιρινό, φυσικό και super λαμπερό makeup look, ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram