Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα το Φθινόπωρο στη Χαλκίδα μου έλειψε πολύ.

Δημοσιεύθηκε 4 Σεπτεμβρίου, 2020

Θες η αλλαγή τοποθεσίας; Θες ότι με κούρασε λίγο αυτό το καλοκαίρι; Θες ότι είμαι φύσει και θέσει άνθρωπος που θέλει, πάντα, να προχωράει και να ανακαλύπτει; Ίσως όλα αυτά μαζί!

Φέτος, και παρότι το καλοκαίρι μου εξελίχθηκε ανέλπιστα καλά, είναι -ίσως- η πρώτη φορά που ανυπομονούσα να έρθει το φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από μπάνια και καλοκαιρινές εξόδους χόρτασα, οι διακοπές πέραν του δέοντος καλές, οι θερμοκρασίες αρκετά υψηλές (ΦΤΑΝΕΙ) και κάπως έτσι, νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσω λίγο τις φθινοπωρινές, μελαγχολικές στιγμές που σηματοδοτούν μια νέα εποχή.

Συνήθως ο Σεπτέμβρης είναι η περίοδος που ανασυγκροτείς το μυαλό σου, που θέτεις τους στόχους σου και που -θέλοντας και μη- έρχεσαι αντιμέτωπη με την πραγματικότητά σου.
Εγώ, και μερικά χιλιόμετρα, πλέον, μακριά από τη Χαλκίδα έχω αρχίσει να την αναζητώ πολύ.

Ο κόσμος αρχίζει σιγά, σιγά να μαζεύεται. Λιγοστεύει.

E898F34C B7C2 4F9B 8FFD E8C0185CB748
Οι παραλίες στη Δροσιά αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον με τους λίγους και καλούς, και μπορείς πάντα να τις απολαμβάνεις ακόμη και τις απογευματινές ώρες.

Οι πρώτες βόλτες στη Στενή, ήδη, ξεκίνησαν.

A57F6812 3A7C 4B4D 8985 BA21375F0F1B
Ακούω τους φίλους μου να λένε πήγαμε μια βόλτα στη Στενή, σήμερα, και ήδη τα μάτια μου αστράφτουν από χαρά. Πάντα λάτρευα αυτό το roadtrip με κατεύθυνση τη Βόρεια Εύβοια.

Ξεκίνησα πάλι να πίνω ζεστό καφέ.

29F39E58 D31C 4391 A6F9 9D1D6A3D2883
Όχι δεν είναι νωρίς. Η θα μπούμε στο mood ή δε θα μπούμε. Εκεί που ο Freddo Espresso μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μου, ξαφνικά, ο ζεστός cappuccino άρχισε δειλά δειλά να παίρνει τη θέση του. Και εκεί που τα καταστήματα στη Χαλκίδα με κοιτούσαν λέγοντας μου «Σκέτο»; Τους λέω ναι... αλλά cappuccino ☕️

Άρχισα να αναζητώ φθινοπωρινά ρούχα.

80B049DB D634 4EE9 85C8 69D21487C2AA
Δελεαστικές οι καλοκαιρινές εκπτώσεις σε πολλά από τα καταστήματα της Χαλκίδας με πρώτο και καλύτερο το Be chic (Κριεζώτου 29, Χαλκίδα). Εκεί όχι, δεν μπορείς να αντισταθείς. Οι καινούργιες συλλογές, όμως, έχουν ήδη ξεκινήσει σε πολλά από τα καταστήματα και ήδη οι γήινες, φθινοπωρινές αποχρώσεις κέρδισαν το ενδιαφέρον μου.

Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τη χαρά και τη νοσταλγία που νιώθω για το Φθινόπωρο στη Χαλκίδα, αλλά θα αρκεστώ σε αυτά. Μη μακρηγορώντας θα πω, απλώς, να ζούμε τις στιγμές μας και να τις μετράμε ακόμη κι αν αυτές πρόκειται να εξελιχθούν δύσκολα.

Αυτό το φθινόπωρο, ίσως, είναι λίγο διαφορετικό ας μη χάνουμε, όμως, ποτέ την αισιοδοξία μας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram