Μια εναλλακτική πρόταση για την κλασσική ομελέτα, η ομελέτα με σπαράγγια, συνδυάζει γλυκιά γεύση με υγιεινές ιδιότητες.
Δοκιμάστε την και για πρωινό
600 γρ. σπαράγγια ψιλοκομμένα
4 αυγά
παρμεζάνα και πεκορίνο τριμμένα
μοσχοκάρυδο
βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΉΣ
Βράζουμε τα σπαράγγια σε αλατισμένο νερό για 7 περίπου λεπτά από την στιγμή που θα ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό.
Στραγγίζουμε τα και τα περνάμε από το μίξερ.
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τα τριμμένα τυριά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε τα σπαράγγια.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.