Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (27/4)

Δημοσιεύθηκε 26 Απριλίου, 2020

Κριός
Κάπου αρχίζεις να διακρίνεις ποιο καθαρά τι γίνεται στην τσέπη σου και στην συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Η αντίληψή σου παίρνει τα πάνω της όπως και η προσπάθεια σου να την ακυρώνεις. Καλύτερα κράτα την αντίληψη, όχι όλη σου την αντιλογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αρχίζεις και έχεις πιο καθαρή εικόνα εκκρεμοτήτων, αγχών, προβλημάτων κοκ. Δεν χρειάζεται φρίκη, οργανώσου τώρα που καταλαβαίνεις τι γίνεται.

Καρκίνος
Ένα δύο πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν για τα σχέδια σου και τις σχέσεις σου, καλό είναι να μην τα αγνοήσεις.

Λέων
Έχεις καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να γίνει στην καριέρα και τον γάμο σου, όμως για να λειτουργήσει χρειάζεται πρώτα να συναινέσεις εσύ.

Παρθένος
Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα προς τα πού πέφτει η προσωπική κι επαγγελματική σου εξέλιξη, εφόσον φυσικά δεν επιμένεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια.

Ζυγός
Βλέπεις πιο εύκολα προς τα πού πέφτουν οι ιδανικές ισορροπίες συναισθηματικά και οικονομικά και καλό είναι να μην μείνεις στο βάσανο από συνήθεια.

Σκορπιός
Οι θέσεις του συντρόφου, των συνεργατών σου, του απέναντι ξεκαθαρίζουν αρκεί να ακούς χωρίς να μεταφράζεις όπως σε βολεύει.

Τοξότης
Ίσως σοκαριστείς από όσα βλέπεις επί του πρακτέου, στην δουλειά, σε θέματα ρουτίνας. Δεν πειράζει, απλά μην τα αγνοήσεις.

Αιγόκερως
Μην πέσεις στην λούμπα να θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο όταν αντιλαμβάνεσαι κάτι πολύ καλό. Είναι πολύ καλό, δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι θέλει βελτίωση.

Υδροχόος
Είσαι μέρος του οτιδήποτε αντιλαμβάνεσαι ως πρόβλημα στο σπίτι ή μέσα σου. Συνεπώς κοίτα και άκουσε προσεκτικότερα και μην βιάζεσαι να κάνεις αντίλογο.

Ιχθύες
Τα σωστά λόγια και οι σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή γίνονται ευκολότερα εφόσον δεν αναλώνεσαι ν' αποδείξεις ότι ο δικός σου τρόπος είναι ο καλύτερος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram