Δείτε από τι εξαρτάται η ερωτική χημεία στα ζευγάρια

Δημοσιεύθηκε 8 Οκτωβρίου, 2020

Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης ακόμη και η πιο σύντομη επαφή με τα μάτια αρκεί για να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Αυτό ονομάζεται χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων που φέρνει έντονους καρδιακούς παλμούς και ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς οι άνθρωποι που είναι πιο ευχάριστοι και εξωστρεφείς είναι πιο πιθανό να βιώσουν χημεία στον έρωτα. Η χημεία συμβαίνει όταν διάφοροι παράγοντες συγκλίνουν στην κατάλληλη στιγμή. Για παράδειγμα, η χημεία είναι πιο δυνατή όταν οι άνθρωποι είναι και οι δύο ανοιχτοί στην εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοινό ενδιαφέρον

Το αμοιβαίο ενδιαφέρον περιλαμβάνει την ανταλλαγή χιούμορ και την εύρεση ενός ενδιαφέροντος. Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό για την οικοδόμηση των σχέσεων.

Ειλικρίνεια

Η αμοιβαία ειλικρίνεια σχετίζεται με την εύκολη επικοινωνία, την αίσθηση εμπιστοσύνης και την αίσθηση της αλληλεπίδρασης. Όταν υπάρχει ειλικρίνεια το ζευγάρι νιώθει ότι μπορεί να πει τα πάντα ο ένας στον άλλον χωρίς να κριθούν.

Έκφραση της αγάπης

Η έκφραση της ζεστασιάς, της καλοσύνης και της κατανόησης, φαίνεται να προκαλεί έλξη και για τα δύο φύλα

Οικειότητα

Όταν υπάρχει οικειότητα οι άνθρωποι αισθάνονται ότι μπορούν να μιλάνε ο ένας στον άλλο για τίποτα, να έχουν εμπιστοσύνη στον σύντροφό τους και ότι ο σύντροφός τους είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος.

Εννοείται πως παίζουν κι άλλα ρόλο, αλλά αυτά είναι σίγουρα τα βασικά!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram