Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με μαγιό και το ενθαρρυντικό μήνυμα

Δημοσιεύθηκε 31 Μαΐου, 2021

Η Δανάη Μπάρκα κρατά παρέα στο τηλεοπτικό κοινό από Δευτέρα ως Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εκπομπή της «Πάμε Δανάη». Είναι, όμως, και μια δεινή χρήστης του Instagram μιας και μέσα από εκεί φροντίζει σχεδόν καθημερινά να επικοινωνεί με τους 187.000 followers της.

Η Δανάη έχει κάνει πολλά posts για τον αγαπημένο της παππού, τον οποίο έχει χάσει, και έχει μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια. Έχει κάνει, όμως, και δημοσιεύσεις, που αφορούν το body shaming συμβουλεύοντας το κοινό της να αγαπήσει τον εαυτό του και να μην ασχολείται με το τι κάνει ο καθένας με το σώμα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενικά, η θετική της αύρα είναι διάχυτη και θα το καταλάβεις και από παλαιότερες δηλώσεις που έχει κάνει στο παρακάτω βίντεο.

Η σημερινή της ανάρτηση, πάντως, είναι εξίσου ενθαρρυντική και πάρα πολύ hot. Η Δανάη Μπάρκα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ποζάρει στο Instagram φορώντας ένα ultra chic, floral μπικίνι, το οποίο «αγκαλιάζει» τις καμπύλες της.

Έχει στολίσει τα μαλλιά της με μαντήλι και έχει δώσει στον φακό το πιο όμορφο χαμόγελό της. Και, φυσικά, ως συνήθως, έχει στείλει ένα αισιόδοξο, όμορφο μήνυμα σε όλους τους followers της. Δες τι συμβουλεύει όλους η Δανάη Μπάρκα και... σίγουρα θα χαμογελάσεις.

Ιδού η φωτογραφία με μπικίνι! Η Δανάη έγραψε: «Ιδανική εμφάνιση για παραλία = 1)Έχε ένα σώμα. 2)Βάλε ένα μαγιό. 3)Πήγαινε στην παραλία. 4)Διασκέδασε,κολύμπα,φωτογραφήσου σαν να μην υπάρχει αύριο».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram