Αν χώρισες σου έχουμε τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνεις

Δημοσιεύθηκε 24 Αυγούστου, 2023

Το να φτάνει μια σχέση στο τέλος της είναι, συνήθως, μια πολύ επώδυνη κατάσταση. Μείγμα συναισθημάτων και εσύ σε μια δύσκολη θέση που μάλλον δεν ξέρεις και πολύ τι να κάνεις!

Επειδή λοιπόν είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεσαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε όλες τις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Ακολουθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει άμεσα να κάνεις μετά από την οριστικοποίηση του χωρισμού σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1) Θέσε όρια

Σε περίπτωση που ζείτε σε μια μικρή πόλη ή έχετε πολλούς κοινούς γνωστούς ίσως είναι πολύ πιο δύσκολο να διαχωρίσετε τις ζωές σας. Ο καθορισμός σαφών ορίων για μελλοντική επαφή μπορεί να βοηθήσει και τους δύο να προχωρήσουν παρακάτω χωρίς ανεπιθύμητες τριβές.

2) Κράτα τις απαραίτητες αποστάσεις

Ακόμη κι αν χώρισες σε φιλικά πλαίσια, είναι απαραίτητο να απομακρυνθείς για λίγο καιρό από τον πρώην σύντροφό σου. Η καθημερινή επαφή δεν θα βοηθήσει κανέναν από τους δύο, ίσα ίσα θα περιπλέξει περισσότερο την κατάσταση.

3) Βάλε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες

Θέλεις να ξεσπάσεις; Kάντο. Έχεις ανάγκη να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις ή να απομακρυνθείς; Κάνε ό,τι σε ηρεμεί και σου εξασφαλίζει θετικά συναισθήματα. Δοκίμασε νέες δραστηριότητες και ασχολίες για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου.

Την ίδια ώρα : 1) Μην κάνεις unfollow τον πρώην σου στα social media.

2) Μην αλλάξεις άμεσα τo relationship status σου.

3) Μην ποστάρεις πράγματα σχετικά με τον χωρισμό σου.

4) Μην κοιτάς συνεχώς το προφίλ του πρώην σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram