Χωρίσατε... και άμα τον συναντήσεις τυχαία κάπου;

Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουαρίου, 2021

Ένας χωρισμός δεν είναι πάντα εύκολος, πολλές φορές μάλιστα ίσως είναι και πάρα πολύ δύσκολος για μια από τις δύο πλευρές

Άντε και χωρίζεται και εσύ αρχίζεις σιγά σιγά να τον/την ξεπερνάς τι γίνεται όταν τον συναντάς τυχαία στο δρόμο σου; Ήταν σίγουρα τυχαία; Τι σκέψεις αρχίζουν και περνάνε από το μυαλό σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα λιποθυμήσω»: Ναι το σκέφτεσαι και το νιώθεις να έρχεται. Ευτυχώς οι φορές που νιώθουμε ότι θα λιποθυμήσουμε είναι εντέλει πολύ λιγότερες από αυτές που όντως το κάνουμε. Τελοσπάντων πάρε βαθιές ανάσες και ηρέμησε!

«Είδες τελικά η μοίρα;»: Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά σε περίπτωση που ο χωρισμός σας είναι οριστικός, μάλλον το ζήτημα έχει να κάνει περισσότερο με τύχη παρά με μοίρα. Αν μάλιστα δεις και εκείνον εξίσου σοκαρισμένο, μάλλον δεν το είχε σχεδιάσει κιόλας.

«Σήμερα βρήκα να βγω έξω στο μαύρο μου το χάλι;»: Πρέπει να αποφασίσεις. Ή θα πηγαίνεις παντού υπερπαραγωγή, ή θα συμβιβαστείς με το ότι τα καλύτερα θα σε περιμένουν όταν φοράς τρύπια φόρμα και κάλτσα με πλαστική παντόφλα. Είναι νόμος και δεν θα τους αλλάξουμε εμείς τώρα. Σε κάθε περίπτωση αυτό να σου γίνει μάθημα και έστω να χτενίζεσαι όταν βγαίνεις από το σπίτι. Έστω.

«Κι αυτός βέβαια τα χάλια του έχει. Του λείπω!»: Ακόμα κι αν μοιάζει με τον Brad Pitt στα Oscars, στα δικά σου μάτια θα φαίνεται βασανισμένος και ταλαιπωρημένος. Είναι μάλλον μηχανισμός του οργανισμού για να μην ξανακυλήσει στον έρωτα. Αν αποδίδει, καλώς κάνεις και τον εφαρμόζεις.

«Σιγά μη μιλήσω εγώ πρώτη. Αυτός ήρθε στη γειτονιά μου»: Και ως γνωστόν αυτό είναι νόμος όταν ζεις… στην Άγρια Δύση! Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείς να το παίξεις υπεράνω και να μιλήσεις πρώτη. Πίστεψέ με, θα νιώσεις πολύ ωραία. Αν καταφέρεις και διατηρήσεις βέβαια τις αισθήσεις σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram