Χαρά Παππά - Burak Hakki : Χώρισαν οριστικά

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουνίου, 2020

Αν και όλα έδειχναν πως η Χαρά Παππά και ο Burak Hakki θα παντρεύονταν, τελικά οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τουρκικό TV100, αποκάλυψε πως χώρισε από το μοντέλο μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Μάλιστα, ο Burak Hakki διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αφορούσαν στον λόγο του χωρισμού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram