Χαλκίδα : Ο ιδανικός προορισμός σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα

Δημοσιεύθηκε 22 Ιουνίου, 2020

Την ιδιαιτερότητα και τη μαγεία αυτής της πόλης την έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Αυτή τη φορά αφορμή μας έδωσε το αφιέρωμα του Ant1 στη μοναδικότητα της Χαλκίδας για μια ξεχωριστή απόδραση.

Όντας σε απόσταση αναπνοής από της Αθήνα -αφού είναι μόλις μια ώρα μακριά- η Χαλκίδα έχει γίνει πόλος έλξης από πολλούς επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χτισμένη στις δυο άκρες του πορθμού του Ευρίπου και με τα νερά της να αλλάζουν κατεύθυνση κάθε 6 ώρες, έχει καταφέρει να τους μαγέψει όλους.


Η πιο ιδανική επιλογή για μονοήμερη απόδραση αφού τα παραλιακά καφέ, τα ουζερί και τα παραδοσιακά μαγαζιά για φαγητό με θέα τη θάλασσα είναι καθημερινά προετοιμασμένα για την άψογη εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη.

Ένας τόπος γεμάτος ζωντάνια που προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο. Εδώ θα απολαύσεις το μπάνιο σου, τη βόλτα σου στην παραλία, την αγάπη σου για τον καθαρό αέρα!


Το καλοκαίρι έχει φτάσει και η επιλογή της εξόρμησης στην πόλη των Τρελών Νερών φαντάζει ιδανική. Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδος!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram