Χαλκίδα : Μπλουζάκια φτιαγμένα από…Ευτυχία!

Δημοσιεύθηκε 18 Απριλίου, 2024

Μπλουζάκια φτιαγμένα από…Ευτυχία!

Πολύχρωμη μπουγάδα απλώθηκε χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στην πλατεία Δικαστηρίων στη Χαλκίδα, για τη δράση «Απλώνω ευτυχία- Δυναμώνω τη φλόγα της καρδιάς», που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων, με πρωτοβουλία του 6ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας, του 20ου Δημοτικού Χαλκίδας, μαζί με τον Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IMG 7497
680 παιδιά, από 18 σχολεία του Δήμου, ένωσαν τις λευκές τους μπλούζες, πάνω στις οποίες είχαν ζωγραφίσει το πώς αντιλαμβάνονται την ευτυχία και τι είναι αυτό που τους δίνει χαρά. Οι μικροί καλλιτέχνες, με βιωματικό τρόπο, συνέδεσαν την ευτυχία με τις έννοιες αγάπη, οικογένεια, φιλία, παιχνίδι, μουσική, χορός, ζωγραφίζοντας χαμόγελα, ουράνια τόξα, καρδιές, λουλούδια κα.

IMG 7499
Η εθελοντική αυτή δράση είχε ως στόχο τα παιδιά να στηρίξουν τον Σύλλογο «Φλόγα» και τα παιδιά με νεοπλασματική νόσο, να μοιράσουν απλόχερα χαρά, δύναμη και αγάπη, ενδυναμώνοντας τον δείκτη ευτυχία τους και μαθαίνοντας παράλληλα την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.

πηγή Δήμος Χαλκίδεων

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram