
Δροσερό, αφράτο, νοστιμότατο μπισκοτογλυκό ψυγείου.
Ένα πανεύκολο στη παρασκευή του γλυκό για να απολαύσετε το τέλειο επιδόρπιο οποιαδήποτε στιγμή!
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι light
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα προαιρετικά
100 γρ. μαρμελάδα για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια.
Σε ξεχωριστό μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μισό μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρο 15 εκ. Περιχύνουμε με το καραμελωμένο γάλα και το απλώνουμε. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα και ισιώνουμε το μείγμα.
Επικαλύπτουμε με τη μαρμελάδα και την απλώνουμε καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες να δέσει καλά και να μαλακώσουν τα μπισκότα.