«Μπισκοτόγλυκο» : Τώρα τις γιορτές παράγγειλε το αγαπημένο σου γλυκό σε ταψάκι! 

Δημοσιεύθηκε 20 Δεκεμβρίου, 2023

Εδώ είμαστε, πάλι, να σου μιλήσουμε για το γλυκοπωλείο που μοιράζει απλόχερα πεντανόστιμη γεύση, με τις μοναδικές επιλογές του να ξεπερνούν κάθε προσδοκία!

Ξέρεις ήδη για ποιο μιλάμε, ναι, είναι το «Μπισκοτόγλυκο»! Ο παράδεισος της γεύσης, το εμβληματικό αυτό κατάστημα που κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Τι θα βρεις άλλη μια χρόνια εκεί; Τα καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, όμως, είναι ότι φέτος μπορείς κι εσύ να παραγγείλεις από τώρα το αγαπημένο σου γλυκό σε ταψάκι και στο ετοιμάζουν την ημερομηνία που το θες. Τι είναι αυτό που σου αρέσει; Παραδοσιακό μπισκοτόγλυκο; Ανάμεικτο; Cheesecake; Τούρτα κατσαρόλας; Όλα διαθέσιμα αρκεί να τα παραγγείλεις. 

IMG 0684

Φυσικά από το κατάστημα δε θα λείπουν και οι γιορτινές επιλογές με το κάστανο να κυριαρχεί σε πολλές από αυτές. Αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε είναι οι γκανάζ. Θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Τα υπόλοιπα γλυκά παραμένουν κανονικά διαθέσιμα και μπορείς να τα απολαμβάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή! 

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και γίνονται ακόμη πιο γλυκά στο «Μπισκοτόγλυκο». Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Καθημερινά από τις 10.00 στη διάθεσή μας.

Διεύθυνση : Καραμουρτζούνη 32, Χαλκίδα Τηλέφωνο : 22210-26266

Facebook: Μπισκοτόγλυκο 

Instagram: biskotoglykogr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram