Ο «Αρτουρίτο» του La Casa de Papel είναι στην Φολέγανδρο

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2020

Διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Φολέγανδρο κάνει ο «Αρτουρίτο» της διάσημης σειράς «La Casa de Papel».

Ο 47χρονος Ισπανός ηθοποιός Enrique Arce, γνωστός από τον ρόλο του διευθυντή της τράπεζας στην διάσημη σειρά του Netflix, αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες στην Ελλάδα και δεν δίστασε μάλιστα, να εκθειάσει τις ομορφιές της Φολεγάνδρου, όπου βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον Ελσίνκι, που επισκέφθηκε την Αθήνα τον περασμένο μήνα, σειρά είχε τώρα ο «Αρτουρίτο». Σε ανάρτησή του από την Ακρόπολη, έγραψε: «Λίγα πράγματα έχουν αντέξει στους αιώνες όπως ο Παρθενώνας. Ίσως οι πυραμίδες της Αιγύπτου, τα ερείπια του Μάτσου Πίτσου και του Jordi Hurtado. Νιώθεις δέος που είσαι εδώ και αναγνωρίζεις αυτές τις πέτρες ως το πραγματικό λίκνο του πολιτισμού».

Στην συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός του La Casa de Paπel επισκέφθηκε την Φολέγανδρο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί και δεν δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ποστάροντας στιγμιότυπα τόσο από το νησί, τους ντόπιους κατοίκους όσο και από το ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram