Ο «Αρκάς» γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Δημοσιεύθηκε 28 Απριλίου, 2020

Τρία χρόνια πέρασαν από τη θεατρική παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», με πρωταγωνιστές τους ήρωες του Αρκά, με τους ίδιους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν ξανά, αυτή τη φορά… τηλεοπτικά!

Πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη σειρά σε σκηνοθεσία Στέφανου Κοσμίδη και Κωνσταντίνου Οικονόμου, της οποίας το πιλοτικό επεισόδιο -το οποίο είναι από τον «Προφήτη»- έχει ήδη γυριστεί με τη σύλληψη και την επιμέλεια του κειμένου να είναι του Δημήτρη Αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «TV Έθνους», τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά μετά το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας, καθώς σύμφωμα με τον κ. Κοσμίδη, το ενδιαφέρον των καναλιών είναι τεράστιο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star, ALPHA και Mega έχουν ήδη κάνει κρούση για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα.

Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλούς από τους ήρωες του Αρκά, καθώς θα δούμε τηλεοπτικά σκηνές από τα «Ζευγάρια», τα «Μαύρα», τα «Χρόνια Δίσεκτα» και πολλές ακόμα συλλογές του Αρκά.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram