Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουαρίου, 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρόςκαι η Αλεξάνδρα Νίκα. Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιοδικό «ΟΚ!» εξασφάλισε φωτογραφίες του τραγουδιστή με την αγαπημένη του σε πιο τρυφερά τετ α τετ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια βρέθηκαν και στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής.

Όπως θα δείτε και οι δύο έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έχουν επιλέξει να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

659eb13d0dc27

«Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει, ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση», είπε ο Νίκος

Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», όπου προβλήθηκαν πλάνα από τη βραδινή έξοδο του ερωτευμένου ζευγαριού.

659eb74ea42e0 1

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram