Αποτελεσματικό ρόφημα για την ενίσχυση των μυών και την απώλεια βάρους

Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουαρίου, 2024

Το μήλο είναι ένα από εκείνα τα φρούτα που όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να καταναλωθούν σε τακτική βάση και προσφέρει πολλά οφέλη σε όσους το κάνουν μέρος της διατροφής τους, εκτός από τη γεύση και την ευελιξία του που βοηθά στην ενσωμάτωσή του, σε διάφορες παρασκευές. Σε χυμό μήλου, ή σε γλυκά και σαλάτες, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία. Αυτό το διάσημο φρούτο μπορεί να περιέχει υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης και βιταμίνες C και E. Μπορεί επίσης να παρέχει στον οργανισμό σημαντικές δόσεις σιδήρου και καλίου, που είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Εκτός από τη δυνατότητα χρήσης των παραπάνω μεθόδων, υπάρχει και ένα σκεύασμα που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μυών και στην απώλεια βάρους με φυσικό τρόπο. Πρόκειται για το νερό μήλου, ένα απλό παρασκεύασμα που απαιτεί μόνο φρούτα με βασικό συστατικό λίγο νερό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να το φτιάχνει με απλό τρόπο και να το ενσωματώνει μέρα με τη μέρα για συνεχή κατανάλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το δροσιστικό παρασκεύασμα αντικαθιστά άλλα αναψυκτικά που δεν είναι φυσικά, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία. Ιδανικό για αδυνάτισμα, καθώς “Περιέχει πολύ λίγες θερμίδες, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και νερό, βοηθά στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνει την όρεξη για εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος..”

Ομοίως, τα μήλα είναι καλά για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, καθώς «είναι πλούσια σε κάλιο, ένα μέταλλο που βοηθά στην αποβολή της περίσσειας νατρίου από το σώμα μέσω των ούρων, εξισορροπώντας έτσι την αρτηριακή πίεση». Τώρα, όσον αφορά την κατανάλωση, αυτό το φρούτο μπορεί να καταναλωθεί στη φυσική του μορφή, ειδικά με τη φλούδα του, κατά τη διάρκεια του πρωινού, ως επιδόρπιο ή μεταξύ των γευμάτων.

https://youtu.be/S9ioHB73_6E

Επιπλέον, τα μήλα μπορούν να καταναλωθούν στην αφυδατωμένη τους μορφή με γκρανόλα και γιαούρτι ή να χρησιμοποιηθούν σε παρασκευάσματα όπως χυμούς, σαλάτες, βινεγκρέτ και κομπόστες. Αχλάδια και μήλα. Στις ίδιες γραμμές μπορείτε να ετοιμάσετε και μήλο νερό και για να το φτιάξετε πρέπει να βράσετε ένα λίτρο νερό και να προσθέσετε τη φλούδα από τέσσερα κόκκινα ή πράσινα μήλα και μετά να το αφήσετε για δέκα λεπτά και να το καταναλώσετε.

Για να αποκτήσετε τα παραπάνω οφέλη, τα μήλα θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον 400 γραμμάρια (δηλαδή πέντε μερίδες) φρούτων και λαχανικών την ημέρα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Λιγότερο από το 10% της συνολικής θερμιδικής πρόσληψης πρέπει να προέρχεται από ελεύθερα σάκχαρα, λιγότερο από το 30% της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης πρέπει να προέρχεται από λίπος και λιγότερο από πέντε γραμμάρια αλάτι (περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού) την ημέρα και το αλάτι θα πρέπει να ιωδιούται.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram