Σε τι απόχρωση να βάψω τους τοίχους; Αυτά είναι τα χρώματα που ανεβάζουν την ψυχολογία μας

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2021

Καθημερινά δεχόμαστε πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα με αποτέλεσμα η ψυχολογία μας να έχει αρκετές διακυμάνσεις.

Πολλοί άνθρωποι των οποίων η καθημερινότητα τους είναι πιεστική βρίσκουν την εσωτερική τους ηρεμία στον προσωπικό τους χώρο. Το σπίτι τους είναι και το καταφύγιο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μπορείς να κάνεις, όμως, όταν νιώθεις πως το σπίτι σου δεν σε ηρεμεί;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταφέρεις να πετύχεις την αρμονία στο σπίτι σου.  Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που πρέπει να δώσεις βαρύτητα είναι οι αποχρώσεις που έχεις επιλέξει.

Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις βάσει των ειδικών;

Μωβ

Προτείνουμε τις ανοιχτές αποχρώσεις του μωβ. Μιλάμε για ένα πολύ έντονο χρώμα που προκαλεί το μυστήριο και την φαντασία. Το καλύτερο μέρος για να το αξιοποιήσετε σωστά είναι ο χώρος του γραφείου διότι είναι πνευματικό, σοφιστικό και ηγεμονικό. Το τρίπτυχο της επιτυχίας στα επαγγελματικά, με άλλα λόγια.

Σε τι απόχρωση να βάψω τους τοίχους; Αυτά είναι τα χρώματα που ανεβάζουν την ψυχολογία μας

Ιδανικό και για την κρεβατοκάμαρα, καθώς έρευνα αναφέρει πως όσοι έχουν τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς του βαμμένους μωβ, τείνουν να κάνουν περισσότερο s e x.

Μπλε

Το γαλάζιο είναι το χρώμα της ηρεμίας και γαλήνης. Όπως θα έχετε παρατηρήσει επικρατεί στα νοσοκομεία διότι οι ασθενής πρέπει να είναι σε μια ήρεμη ψυχολογική κατάσταση.

Είναι ένα πολύ σωστό χρώμα για συγκεκριμένους χώρους. Εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια οπότε επέλεξε το άφοβα για οποιοδήποτε χώρο θες. Σε όλους θα ταίριαζε απόλυτα.

Σε τι απόχρωση να βάψω τους τοίχους; Αυτά είναι τα χρώματα που ανεβάζουν την ψυχολογία μας

Πορτοκαλί

Ένα πολύ έντονο και ζωηρό χρώμα που αυξάνει την όρεξη και την επιθυμία για παιχνίδι. Το συγκεκριμένο χρώμα καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί με μέτρο.

Επηρεάζει την ψυχολογία πολύ θετικά και εκφράζει την νεανικότητα, την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό. Αν λοιπόν θες να ξανανιώσεις παιδί και να βρεις την ζωντάνια που έχεις χάσει, είναι η τέλεια επιλογή.

Σε τι απόχρωση να βάψω τους τοίχους; Αυτά είναι τα χρώματα που ανεβάζουν την ψυχολογία μας

Γήινες αποχρώσεις

Όλες οι γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ, είναι λατρευτές και αγαπημένες για πολλούς ανθρώπους. Αυτομάτως αυτά τα χρώματα προσφέρουν μια ζεστασιά στον χώρο και είναι ότι ακριβώς πρέπει για το σαλόνι σου και όχι μόνο.

Εμπνέoυν απλότητα, σοβαρότητα και είναι αρκετά φιλικά χρώματα. Η πιο χρησιμοποιημένη απόχρωση είναι το καφέ που επειδή είναι συνδεδεμένο άμεσα με την φύση αποπνέει μια σταθερότητα.

Μην καθυστερείς λοιπόν!

Αν δεν έχεις κανένα από τα χρώματα που αναφέραμε στο σπίτι σου θα έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει το βάψιμο…

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram