Αντηλιακά mist: Θα τα αγαπήσεις και θα τα έχεις πάντα μαζί σου

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουλίου, 2024

Τα αντηλιακά mist είναι το αγαπημένο μου προϊόν εδώ και χρόνια.

Οι λόγοι που τα λατρεύω; Πολλοί και χρήσιμοι..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1 Είναι σα να μη φοράς τίποτα

Η σύνθεσή τους είναι τόσο ελαφριά, που μοιάζει σα να ψεκάζεις ένα… «σύννεφο» στην επιδερμίδα σου. Ένα προστατευτικό, αόρατο φίλμ που δεν αισθάνεσαι, σχηματίζεται άμεσα και σε προστατεύει τέλεια.

#2 Δεν θα χαλάσουν το μακιγιάζ σου

Όπως σου είπα, είναι τόσο ελαφριά που δεν θα νιώθεις ότι φόρεσες κάτι και δεν θα μοιάζεις σα να φόρεσες κάτι! Μπορείς να τα ψεκάσεις πάνω από το μακιγιάζ σου άφοβα, όσες φορές χρειάζεται, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να μουτζουρωθείς.

#3 Είναι ματ

Ναι, το τελείωμά τους είναι απόλυτα ματ και δεν θα σε κάνει να γυαλίζεις ούτε άμεσα ούτε και καθώς θα περνά ο χρόνος. Είναι σχεδόν μαγικό το πόσο ματ αποτέλεσμα χαρίζουν αυτά τα mist.

antiliaka mist prosopou cover

#4 Δεν πιάνουν χώρο

Είναι μικρά και πανάλαφρα ενώ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ανανεώσεις το αντηλιακό σου ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι.

#5 Σε προστατεύουν και αλλού

Χάρη στην ελαφριά, σχεδόν ανύπαρκτη, υφή τους, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο αλλά ΚΑΙ στη χωρίστρα σου (που καίγεται από το ήλιο) χωρίς να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται βρώμικα. Μπορείς να το βάλεις στα χέρια και τον αυχένα σου, στα αυτιά και το ντεκολτέ σου, ακόμα και στις πατούσες πάνω από τα σανδάλια σου.

Ρίξε ένα μέσα στην τσάντα σου και πήγαινε όπου θες, όσες ώρες θες χωρίς να σκέφτεσαι ότι το δέρμα σου θα αφυδατωθεί!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram