Η αντίδραση της ισραηλινής κυβέρνησης για την πορεία της Bella Hadid υπέρ της Παλαιστίνης

Δημοσιεύθηκε 20 Μαΐου, 2021

Η Bella Hadid θέλοντας να δείξει την αγάπη της για την χώρα καταγωγής του πατέρα της, την Παλαιστίνη, συμμετείχε σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπρούκλιν.

Φορώντας το παλαιστινιακό μαντίλι της, η Bella κυμάτισε τη σημαία της χώρας και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στα social media γράφοντας: «Θα λέμε ελευθερώστε την Παλαιστίνη, μέχρι η Παλαιστίνη να είναι ελεύθερη, έτσι νιώθει η καρδιά μου. Το να είμαι ανάμεσα σε τόσους όμορφους, έξυπνους, σεβαστούς, αγαπητούς, ευγενικούς και καλοσυνάτους Παλαιστίνιους σε ένα μέρος, νιώθω πλήρης. Είμαστε ένα σπάνιο γένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ισραηλινή κυβέρνηση μετά την ανάρτηση της Bella Hadid δημοσίευσε ένα βίντεο της διάσημης καλλονής στο Twitter με το εξής σχόλιο: «Όταν οι celebrities όπως η Bella Hadid στηρίζουν, το να ρίχνουν τους Εβραίους στη θάλασσα, υποστηρίζουν και την εξάλειψη του εβραϊκού κράτους. Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι ένα ζήτημα Ισραήλ -Παλαιστίνης. Αυτό είναι ένα ανθρωπιστικό ζήτημα. Ντροπή σου».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram