Η Αντελίνα Βαρθακούρη και η εκπομπή της ήρθαν στη Χαλκίδα!

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουλίου, 2020

Η νέα εκπομπή της Αντελίνα Βαρθακούρη ήρθε και στη Χαλκίδα μας. Η ίδια, έχει βρει τον τρόπο να ξεσηκώσει τον κόσμο με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της.

Στο σημερινό επεισόδιο, πρωταγωνιστές ήταν 4 Χαλκιδέοι έτοιμοι να παίξουν και να κερδίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γυρισμένο στη Χαλκίδα, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες με κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη για το crossifit και φυσικά τη φιλία τους, o Λουκάς, ο Γιάννης, ο Φίλιππος και η Νικολέττα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Άφθονο γέλιο, έξυπνες ερωτήσεις, εκπλήξεις, απρόσμενες αντιδράσεις και 2.000€ που κατάφεραν και κέρδισαν οι παίκτες μας.

Με άψογη συνεργασία, γνώσεις και την τύχη με το μέρος τους οι Χαλκιδέοι φίλοι μας βγήκαν πανηγυρικά νικητές!!


Αρχηγός ήταν ο Λουκάς που κατάφερε και έβγαλε ασπροπρόσωπη την ομάδα, βοηθώντας όμως και οι υπόλοιποι 4 παίκτες εξίσου πολύ. Η τελευταία δε, ερώτηση που απαντήθηκε από το Γιάννη τους χάρισε, τελικά, τα πολυπόθητα 2.000€

Άξια ομάδα, ενωμένη που κατέφερε να φέρει τον σκοπό τους εις πέρας! Από εμάς συγχαρητήρια και περιμένουμε και αλλά διασκεδαστικά επεισόδια στην αγαπημένη μας πόλη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram