Αγγελική Ηλιάδη : Έχασε προσωρινά την όρασή της

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2020

Tην όρασή της έχασε από το ένα της μάτι η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην κάμερα του Πρωινού. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως η περιπέτεια αυτή ήταν προσωρινή, αφού το πρόβλημα λύθηκε μετά από μία χειρουργική επέμβαση.

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός. Και αυτά επηρέασαν την όρασή μου πολύ», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», ανέφερε στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη, μίλησε ακόμα για τη σχέση της με την εκκλησία και την πίστη της που όπως είπε έχει τεράστια σημασία στη ζωή της. Όπως είπε η Αγγελική Ηλιάδη, όπως και αρκετά ακόμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, η στέρηση της Θείας Κοινωνίας είναι κάτι που της στοίχισε πολύ κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων για την προστασία μας από τον κορονοϊό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram