Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 30 Ιανουαρίου

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουαρίου, 2021

Στις 30 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 21 Φεβρουαρίου 2021. Το διάστημα αυτό, ο Ερμής θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά θέματα και να επαναξιολογήσουμε άτομα και καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή μας. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει τη φιλία, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις, όπου είναι πιθανό να διαλυθούν μακροχρόνιες φιλίες ή να δημιουργηθούν νέες, ειδικά αν διαπιστωθεί ότι τα άτομα που μας περιβάλλουν δεν συμπορεύονται με τις ιδέες μας.

Η ουράνια φύση του Υδροχόου θα μας προτρέψει να αναζητήσουμε ομοϊδεάτες ή να μπούμε σε ένα κύκλο ατόμων που έχουν ένα κοινό στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τεχνολογία και οι υπολογιστές, που κυβερνώνται επίσης από τον Υδροχόο, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποθηκεύουμε χρήσιμα έγγραφα και να αποφύγουμε την αγορά νέων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Σε πιο ευρεία κλίμακα, είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο επαναστατικές ενέργειες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο;

Ακόμα και με την ανάδρομη πορεία του, ο Ερμής μπορεί να ευνοήσει τους Κριούς, τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Τοξότες. Αντίθετα, οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα συμβούν αλλαγές τόσο στο φιλικό σου κύκλο όσο και στους προσωπικούς σου στόχους. Διάφορα γεγονότα ίσως σε αναγκάσουν να διακόψεις κάποιες φιλίες ή να αποκαταστήσεις κάποιες άλλες, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσεις προσπάθειες για την πραγματοποίηση κάποιου παλιού ονείρου σου. Λύσεις μπορούν επίσης να βρεθούν σε συζητήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά, ωστόσο καλό θα είναι να μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες και υπογραφές. Όσο για τις νέες γνωριμίες που γίνονται αυτή την περίοδο, δεν είναι απαγορευτικές, καθώς έχουν έναν καρμικό χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να επανεξετάσεις την προσωπική επαγγελματική σου πορεία, να εντοπίσεις τυχόν λάθη σου και να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις, που θα σε ωφελήσουν. Αν πάλι αναζητάς μια καινούργια δουλειά, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αποφεύγοντας ωστόσο να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο πριν τις 21 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, η επιστροφή σε μια παλιά εργασία ίσως αποδειχθεί θετική. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις με ανωτέρους σου ή και με τους γονείς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 30 Ιανουαρίου. Σου δίνει την ευκαιρία να δεις με μια νέα οπτική τα θέματα που σε απασχολούν, να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, αλλά και να υιοθετήσεις μια νέα φιλοσοφία. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, καθώς επίσης και νομικές υποθέσεις, μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, ενώ αν έχεις γραφειοκρατικές διαδικασίες σε εκκρεμότητα, μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν. Αντίθετα, δεν θα πρέπει να ξεκινήσεις νέες υποθέσεις, καθώς θα σου πάρουν πολύ καιρό για να ολοκληρωθούν. Τέλος, πολλοί Δίδυμοι ίσως αποφασίσουν να συνεχίσουν σπουδές που έχουν εγκαταλείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και επηρεάζει οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, καθώς επίσης και την σεξουαλικότητά σου. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα, ίσως υπάρξουν νέες ευκαιρίες για την αποπληρωμή χρεών που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα οικονομικό όφελος, που περιμένεις από καιρό. Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν πρέπει να δημιουργήσεις νέα χρέη, στα οποία δύσκολα θα ανταπεξέλθεις. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε παροτρύνει να αναζητήσεις έναν έρωτα που έχει τελειώσει και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές για το μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, μπορούν να υποκύψουν σε ένα νέο πάθος, που θα καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τις σχέσεις σου. Μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου, καλό θα είναι να είσαι περισσότερο σαφής στις εκφράσεις σου, καθώς εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Αντίθετα, αν ήδη υπάρχουν θέματα που αποτελούν πηγή εντάσεων, ίσως τώρα καταφέρεις να βρεις νέες λύσεις και να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες. Σε περίπτωση μάλιστα που έχεις απομακρυνθεί πρόσφατα από μια σχέση που σε ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθεί αυτό το διάστημα. Νέες γνωριμίες, καθώς και συνεργασίες, με λίγη προσοχή μπορούν να εξελιχθούν θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή ξεκινάει στις 30 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό σου χώρο, τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και γενικότερα το κατά πόσον είσαι ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Αν νιώθεις πιεσμένος, το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε διευκολύνουν και θα σου εξασφαλίσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, χωρίς ωστόσο να λειτουργήσουν εις βάρος της δουλειάς σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αυτό το διάστημα ή προγράμματα, που δύσκολα θα διατηρηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια διέλευση, που μάλλον θετική θα αποδειχθεί για σένα, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που σε ευχαριστούν όπως είναι οι σχέσεις σου, τα παιδιά σου και τα δημιουργικά σου σχέδια, να εντοπίσεις τις αδυναμίες τους και να τις βελτιώσεις. Αν μάλιστα διατηρείς μια σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα, τώρα μπορείς να βρεις λύσεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε καλύψει απόλυτα με το πέρασμα του χρόνου. Η διέλευση αυτή επίσης μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες που ψάχνεις από καιρό, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, αυτό το διάστημα, είναι κατάλληλο για να λύσεις παρεξηγήσεις με τους οικείους σου ή να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου. Παρόλο που η διέλευση αυτή ευνοεί τυχόν επιδιορθώσεις, η αναζήτηση μιας νέας στέγης ίσως είναι καλύτερα να αποφευχθεί ή τουλάχιστον, να μην προχωρήσεις σε υπογραφές συμβολαίων. Αντίθετα, αν επιθυμείς να “απαλλαγείς” από ένα ακίνητο ή άλλο περιουσιακό σου στοιχείο, η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη. Σημαντικές αλλαγές μπορούν να συμβούν και στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία τους στις 30 Ιανουαρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο άμεσο περιβάλλον σου και στα συγγενικά σου πρόσωπα ή και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις, που διαιωνίζονται. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πολυάσχολη περίοδο, γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις, καλό θα είναι να είσαι σαφής και να επιστρατεύσεις όλη τη διπλωματία σου, ώστε να αποφύγεις νέες διενέξεις. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια πρόκειται επίσης να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι, αν οδηγείς, να αποφύγεις παρανομίες που μπορεί να σου κοστίσουν. Τέλος, οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα, γεγονός που θα σε ωθήσει να εντοπίσεις πιθανά λάθη στη διαχείρισή σου και να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις. Με λίγες περικοπές από περιττά έξοδα, μπορείς να εξοικονομήσεις ένα σημαντικό ποσό και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν πάλι σου οφείλονται χρήματα που καθυστερούν, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ίσως καταφέρεις να τα πάρεις. Με τη διέλευση αυτή μπορείς επίσης να επανεξετάσεις κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, που μπορούν να αυξήσουν τα εισοδήματά σου. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις αλόγιστες σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο κάποια προβλήματά σου και δεν αποκλείεται να βρεις λύσεις, που θα σε απεγκλωβίσουν από αδιέξοδα. Αν όμως, σκέφτεσαι να κάνεις νέα ξεκινήματα, καλό θα είναι να τα αποφύγεις, αφού δύσκολα θα ολοκληρωθούν ή δεν θα σου φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόφυγε επίσης υπογραφές συμβολαίων ή σημαντικών εγγράφων, καθώς και οικονομικές συμφωνίες που μάλλον θα σε ζημιώσουν. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή και να κάνεις μια καρμική γνωριμία.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 30 Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση τονίζει την έμπνευση και τη φαντασία σου και σε προτρέπει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου. Μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου, που ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη κίνησή του, παρόλο που θα έχεις πολλές ιδέες, καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις διαδικασίες που θα συναντήσουν πολλά εμπόδια. Περιορίσου στις σκέψεις και στη στρατηγική που θα εφαρμόσεις αργότερα. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου, η αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί είναι πολύ πιθανή, ενώ τυχόν νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάσουν αρχικά, ίσως όμως δεν θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμείς.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram