Ανάδρομος Ερμής από τις 17/6 : Πως μας επηρεάζει αυτό;

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουνίου, 2020

Αν οι σκέψεις σας φαίνονται μπερδεμένες και δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, τότε κατηγορήστε και πάλι τον ανάδρομο Ερμή.

Επειδή βρίσκεται στον Καρκίνο, θα διαπιστώσετε ότι είστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αυτή την περίοδο. Μπορεί να έχετε την τάση να μείνετε μακριά από κοινωνικές συγκεντρώσεις και να αποφύγετε βαθιές συζητήσεις με τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Έχετε την τάση να προχωράτε προς τους στόχους σας με γρήγορους ρυθμούς και με πολλή ενέργεια. Ωστόσο, με τον ανάδρομο Ερμή θα παρατηρήσετε ότι κινείστε πιο αργά και θα αισθάνεστε σαν να έχετε σταματήσει. Αντί να σας αποθαρρύνει, προσπαθήστε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ακριβή και αργό τρόπο. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και στοχεύστε στον σχεδιασμό όσων θέλετε να πετύχετε εστιάζοντας στους στόχους σας. Να είστε υπομονετικοί και προσπαθήστε ν’ απολαύστε αυτό το διάστημα, για να βρείτε γαλήνη και ηρεμία. Μπορεί να έχετε την τάση να είστε δυναμικοί και να προσπαθείτε με το ζόρι να βαδίσετε προς τα επιτεύγματά σας. Επειδή όμως αυτό θα έχεις αντίθετο αποτέλεσμα, εστιάστε στο ν’ ακολουθήσετε το ρεύμα.

Ταύρος

Συνήθως έχετε μια πολύ ήρεμη και χαλαρή στάση. Ωστόσο, μπορεί να εκνευριστείτε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή κι αυτό επειδή θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Μπορεί να κάνετε πράγματα με αυθόρμητο και παρορμητικό τρόπο. Αντί να πετάτε πράγματα στον τοίχο για να δείτε ποια θα κολλήσουν, προσπαθήστε να σκεφτείτε σοβαρά τις καταστάσεις. Αν τα σχέδιά σας, δεν πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να μην σας πάρει από κάτω, Μαζέψτε τα κομμάτια σας και προχωρήστε.

Δίδυμοι

Μπορεί να φαίνεται πως ο κόσμος σας έχει έρθει τα πάνω κάτω, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, είστε από τα άτομα που μπορεί να το δει σαν μια ευκαιρία, για να αγκαλιάσετε αυτές τις αλλαγές. Λοιπόν, κάντε ακριβώς αυτό! Αντί να αφήσετε να πάρουν το καλύτερο από σας, προσπαθήστε να δείτε τη φωτεινή πλευρά. Αν ένα εμπόδιο σας σταματάει, προσπαθήστε να βρείτε μια νέα προοπτική και μια καινούργια διαδρομή για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο. Η νοοτροπία είναι το παν…. και αν έχετε την ικανότητα να βλέπετε τα πράγματα με αισιόδοξο τρόπο, τότε αυτό το διάστημα, δεν θα είναι πολύ δύσκολο για σας.

Καρκίνος

Έχετε την τάση να είστε έντονα συναισθηματικοί… κι αυτό δεν θα αλλάξει, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στην πραγματικότητα, τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πολύ δυνατά και να είστε αρκετά ευαίσθητοι αυτήν τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη στιγμή για σας, επειδή όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά, θέλετε να ξεφεύγετε από τα προβλήματά σας και να απομακρύνεστε από τον κόσμο. Ωστόσο, προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στην πρόκληση και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα. Αντί να αφήσετε την κακή διάθεσή σας να αναλάβει, προσπαθήστε να λειτουργήσετε με αγάπη και ευτυχία

Λέων

Σας αρέσει η προσοχή και το προσκήνιο. Παρόλα αυτά, δεν το απολαμβάνετε όταν τα πράγματα παρεκκλίνουν ή στραβώνουν, όταν είστε μαζί με άλλους. Με τον ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανό ότι τα πράγματα δεν θα ακολουθήσουν το δικό σας ρυθμό, όταν βρεθείτε σε μια ομαδική ρύθμιση. Αν έχετε να κάνετε κάποιες παρουσιάσεις στην εργασία σας ή να οργανώσετε κάποιες συσκέψεις, μπορεί να απομακρυνθούν από τον αρχικό σχεδιασμό. Ωστόσο, θα μπορούσαν να πάνε στραβά για λόγους ανεξάρτητους από σας. Επομένως, μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας…. και προσπαθήστε να σχεδιάσετε τα πράγματα όσο πιο αποτελεσματικά μπορείτε. Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, δοκιμάστε ξανά! και να ξέρετε πως οι άνθρωποι θα κατανοήσουν μικρές παρανοήσεις και λάθη.

Παρθένος

Σας αρέσει να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα και να βαδίζουν όλα, όπως έχουν προγραμματιστεί. Τα πράγματα όμως, μπορεί να γίνουν πιο χαοτικά και πιο ακατάστατα από ό, τι συνήθως. Ακόμα κι αν εργάζεστε σκληρά για να είναι όλα οργανωμένα και να συντάξετε μια συγκεκριμένη λίστα υποχρεώσεων για να διατηρήσετε τα πράγματα σε καλό δρόμο, μην εκπλαγείτε αν χάσετε τη λίστα υποχρεώσεων και η ζωή σας γίνει ξαφνικά ακατάστατη με τον ανάδρομο Ερμή. Αντί να σας αγχώσει, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, για να κάνετε ένα διάλειμμα από τους στόχους και τα εργασιακά σας, Αφιερώστε αυτή την περίοδο, για να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να είναι όλα οργανωμένα! Προσπαθήστε να είστε αυθόρμητοι. Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να αποδειχθεί καλός για σας και να σας δώσει το διάλειμμα, που σας αξίζει.

Ζυγός

Έχετε την τάση να σκέφτεστε πολύ τις σχέσεις σας και να δουλεύετε πολύ πάνω σ’ αυτές. Σας αρέσει να διαβεβαιώνεστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν την υποστήριξη και την αγάπη σας. Με τον ανάδρομο Ερμή, ίσως δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με τους στενούς σας φίλους. Για παράδειγμα, ίσως βρεθείτε να ψάχνετε τα τηλέφωνά τους και να δυσκολεύεστε ακόμη και να έρθετε σε επαφή μαζί τους. Αντί να εκνευριστείτε, προσπαθήστε να βρείτε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Στείλτε τους ένα δώρο ή ένα μήνυμα, για να τους δείξετε ότι τους σκέφτεστε. Μπορεί ακόμη και να είναι διασκεδαστικό να γίνετε πιο δημιουργικοί, στην επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Σας ενοχλούν τα εμπόδια στη ζωή σας, όπως και οι εκπλήξεις. Παρόλα αυτά, πρέπει να το ξεπεράσετε και να είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, νωρίτερα από ό,τι πιστεύετε. Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά σας, είναι η υπομονή σας. Οπότε βασιστείτε σ’ αυτή, για να πορευτείτε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε τη διαδικασία και νιώστε άνετα… αφού ξέρετε πως θα δείτε φως στο τέλος της σήραγγας.

Τοξότης

Σας αρέσει να έχετε ένα σχέδιο δράσης και να γνωρίζετε τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε. Γενικά, σας αρέσει να αναλαμβάνετε δράση και είστε συνεχώς εν κινήσει. Αν και με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να μην έχετε άλλη επιλογή, από το να επιβραδύνετε. Οι μετακινήσεις σας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολες αυτή τη στιγμή, οπότε αναμένετε να κολλήσετε στην κίνηση ή να χάσετε το λεωφορείο. Αντί να ενοχληθείτε, προσπαθήστε να απολαύσετε μια πιο γραφική και πιο αργή διαδρομή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάντε μια βόλτα στον προορισμό σας όταν μπορείτε. Αν και δεν το κάνετε συνήθως, προσπαθήστε να περπατήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα. Είναι επίσης μια καλή υπενθύμιση ότι δεν χρειάζεται πάντα να κινείστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί μερικές φορές ο αργός και σταθερός… κερδίζει τον αγώνα.

Αιγόκερως

Μερικές φορές είστε αρκετά ανυπόμονοι….και η υπομονή σας σίγουρα θα δοκιμαστεί τώρα. Δεν θέλετε να καθίσετε και να περιμένετε να συμβούν πράγματα και μάλλον θα προτιμούσατε να τα ολοκληρώσετε. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε, επειδή ορισμένα πράγματα είναι εκτός ελέγχου. Στα επαγγελματικά σας, ένα συγκεκριμένο έργο στο οποίο έχετε εργαστεί μπορεί να ανασταλεί, επειδή κάποιος πρέπει να ελέγξει την πρόοδό σας προτού συνεχίσετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το αφήσετε στα χέρια κάποιου άλλου. Αντί να ενοχληθείτε από την αναμονή, προσπαθήστε να εργαστείτε σε κάτι άλλο εν τω μεταξύ ή να καταλήξετε σε ένα δραστικό σχέδιο, όταν το έργο, επανέλθει στα χέρια σας.

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε κακή διάθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να περιβάλλετε τον εαυτό σας από άτομα, που θέλουν να σας κάνουν να χαμογελάσετε και να σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Νιώστε σε βάθος τα συναισθήματά σας, αλλά μην τα αφήσετε να σας ελέγξουν. Κάντε ό, τι μπορείτε για να χαρίσετε στον εαυτό σας χαρά και ευτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποια μορφή τέχνης ή με κάποιο χόμπι που σας ανεβάζει πνευματικά.

Ιχθύες

Είστε πολύ διαισθητικοί και μπορείτε να βασιστείτε στα συναισθήματά σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να παρατηρήσετε ότι συνεχίζετε να χάνετε το σημάδι, αναφορικά με τη διαίσθησή σας. Ίσως κάποιες στιγμές πιστέψετε πως κάτι είναι μονόδρομος και ανακαλύπτετε τελικά, ότι είχατε κάνει εντελώς λάθος. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και να σας αποκαλυφθούν όλα, στην ώρα τους. Μόλις περάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, η διαίσθησή σας θα γίνει ισχυρότερη από ποτέ! Απλά περιμένετε…. μέχρι να επιστρέψει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram