Αν πιάνεις τα μαλλιά σου μισά- μισά, αυτό το κόλπο αξίζει να το γνωρίζεις

Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουαρίου, 2024

Γιατί να αφήνεις συνέχεια τα μαλλιά σου κάτω ή να κάνεις κοτσίδα, όταν μπορείς να τα πιάσεις μισά-μισά; Ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μήκος τους, το στιλ αλλά και το πόσο καλά πιάνουν τα χέρια σου, το να πιάσεις τα μαλλιά του μισά-μισά είναι ίσως το πιο εύκολο και γρήγορα χτένισμα που μπορείς να κάνεις με μία μόνο κίνηση, όταν δεν έχεις αρκετή ώρα/ διάθεση να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Πριν λίγες μέρες σου δείξαμε ένα έξυπνο κόλπο για να πετύχεις το συγκεκριμένο χτένισμα, πιάνοντας μερικές τούφες αρχικά, στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σου. Αυτή τη φορά, στο Instagram, «ανακαλύψαμε» την κίνηση- ματ που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμη πιο γεμάτα και πλούσια πιάνοντάς τα πάντα μισά-μισά. Ιδανικό hack, αν έχεις λεπτά ή πιο λίγα μαλλιά που τους λείπει ο πολυπόθητος όγκος και θέλεις να τους δώσεις ένα μικρό twist.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κόλπο να δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου όταν τα πιάνεις μισά- μισά
Πριν πατήσεις play στο παρακάτω video σου εξηγώ τη διαδικασία σε θεωρητικό, πρώτα, επίπεδο. Ξεκινάς πιάνοντας τα μαλλιά σου ως συνήθως ξεχωρίζοντας στο πίσω μέρος δύο τούφες: μία από τα δεξιά και μία από τα αριστερά. Στερεώνεις με το λαστιχάκι (κατά προτίμηση scrunchie) χωρίς όμως να το έχεις σφίξει υπερβολικά.

Στη συνέχεια, ανοίγεις στη μέση το τμήμα των μαλλιών που έχεις ήδη πιάσει και περνάς με φορά από κάτω προς τα πάνω το λαστιχάκι. Στην ουσία, το γυρίζεις γύρω από τον εαυτό του δημιουργώντας ένα twist. Στερεώνεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Είσαι έτοιμη! Όλα αυτά μπορείς να τα δεις στην πράξη παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/Ce_NdpTIZem/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1f546b92-5759-4136-a181-b31b4d7c8a65

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram