Οι Αμερικάνοι ετοιμάζουν την δική τους εκδοχή Eurovision

Δημοσιεύθηκε 11 Αυγούστου, 2020

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν την δική τους εκδοχή της Eurovision, καθώς σύμφωνα με το Variety οι διοργανωτές της Eurovision συνεργάστηκαν με την Propagate Content για να δημιουργηθεί ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Με περισσότερους από 200 εκατομμύρια θεατές να συντονίζονται ετησίως, η Eurovision παρουσιάζει από το 1956 κυρίως διαγωνιζόμενους από τα ευρωπαϊκά κράτη, ενώ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για την φετινή επιτυχία του Netflix με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell και Rachel McAdams «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα λειτουργεί με παρόμοιους κανόνες όπως η Eurovision:
καλλιτέχνες από τις ΗΠΑ και σε κάθε είδος μουσικούς θα εκπροσωπούν την Πολιτεία τους
κάθε συμμετοχή θα μπορεί να αποτελείται έως έξι μέλη
ο καθένας θα τραγουδά πρωτότυπα τραγούδια κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκδήλωσης.

Αρχικά οι καλλιτέχνες θα διαγωνίζονται σε επίπεδο Πολιτείας. Οι νικητές θα συμμετέχουν στα ημιτελικά του διαγωνισμού, από όπου θα προκύπτουν οι συμμετέχοντες του Μεγάλου Τελικού.

Η Αμερικανική Ακαδημία Διαγωνισμού Τραγουδιού θα λειτουργεί ως κριτική επιτροπή. Οι καλλιτέχνες θα επιλέγονται για να διαγωνιστούν βάσει κριτών και televoting.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram