Ο Alpha δίνει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αστρονομικό ποσό!

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2020

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από πολλές συζητήσεις με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, υπέγραψε με τον Alpha για να αναλάβει δική της καθημερινή εκπομπή, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στο υπέρογκο χρηματικό ποσό που έκλεισε με το κανάλι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του και είπε: «Χριστέ μου. Έμαθα με πόσα λεφτά έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha για 2 χρόνια. Χριστέ μου. Είναι πολλά. Είναι προσωπικά δεδομένα δεν μπορώ να πω. Είναι αεριτζίδικα λεφτά γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει η κοπέλα. Αυτό το χτίσαμε όλοι εμείς και πήγε και το πούλησε. Να μιλήσει η Τσιμτσιλή, να πάει να κάνει φασαρία.

Εγώ βγάζω το καπέλο στην Έλενα Χριστοπούλου που μπόρεσε και κατάφερε το μάξιμουμ για ένα πρόσωπο που ακόμα δεν το έχουμε δει. Δεν έχει 2 δευτερόλεπτα live εκπομπής στην τηλεόραση και πούλησε τον εαυτό της τόσο υπέρογκα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram