Άγριες Μέλισσες - Spoiler : Στη φυλακή με την Κίτσου ο Μπισμπίκης

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2020

Ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης θα εισβάλλει δυναμικά στον επόμενο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ήδη γνωστό. Όμως, αυτό που μάθαμε από έγκυρη πηγή είναι ότι η «συνάντηση» του με την «Ελένη», την Μαρία Κίτσου δηλαδή, θα γίνει όταν εκείνη θα μπει στη φυλακή!

Δύο ημέρες πριν πέσει η αυλαία του πρώτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες» που κέρδισε τόσο το κοινό, όσο και τους κριτικούς, εμείς σας αποκαλύπτουμε κάτι πολύ δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο φετινό φινάλε, όπως έχει ήδη διαρρεύσει βέβαια θα δούμε την Ελένη, που ερμηνεύει συναρπαστικά η Μαρία Κίτσου, να οδηγείται στην φυλακή, για τον φόνο του Σέργιου, παίρνοντας όλο το βάρος πάνω της, για να σώσει τις αδελφές της.

Στον επόμενο κύκλο θα βρούμε λοιπόν την ηρωίδα κλεισμένη σε ένα κελί να ζει ...νέα δραματικά γεγονότα που δεν θα προδώσουμε από τώρα.

Μέσα στο περιβάλλον της φυλακής θα συναντήσει τον ήρωα που έρχεται να παίξει ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο θα ζήσουν ακραίες καταστάσεις που θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό που έχει αγαπήσει την σειρά όσο λίγες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram