Άγριες Μέλισσες: Ποιοι τρεις ηθοποιοί αποχωρούν από τη δεύτερη σεζόν

Δημοσιεύθηκε 31 Ιουλίου, 2020

Τρεις ηθοποιοί από τις "Άγριες Μέλισσες" έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο και τον ρόλο τους στη σειρά. Ποιοι χαρακτήρες δεν θα εμφανιστούν στη δεύτερη σεζόν.

Οι σεναριογράφοι και οι συντελεστές της σειράς "Άγριες Μέλισσες" ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη δεύτερη σεζόν, ενώ συνεχίζουν τα γυρίσματά τους εν μέσω καλοκαιριού, ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι, όμως, από τους ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 δεν θα εμφανιστούν στην επόμενη σεζόν, καθώς ο ρόλος που υποδύονται έχει κάνει τον κύκλο του και δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στο σενάριο.

Γιάννης Στάνκογλου
Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο είναι ένας από τους πρωταγωνιστές που δεν θα συνεχίσουν στη δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας των "Άγριων Μελισσών" θα αυτοκτονήσει δια απαγχονισμού στο τέλος του α' κύκλου.

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη
Η τηλεοπτική Θεοδοσία θα εγκαταλείψει, επίσης, τη σειρά από τη δεύτερη σεζόν. Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη έχει δηλώσει: "Δεν θα είμαι του χρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής, ήταν μέχρι εκεί'".

Έτσι, αφού παραδώσει το γράμμα του Γιάννου στον ενωμοτάρχη, στο οποίο αποκαλύπτεται πως η Ελένη και οι αδερφές της σκότωσαν τον Σέργιο, και εφόσον ο γάμος της με τον Λάμπρο έχει τελειώσει, θα φύγει από το Διαφάνι.

Θανάσης Κουρλαμπάς
Μεγάλες είναι οι πιθανότητες - χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνεται κάτι - να αποχωρήσει από τη δεύτερη σεζόν της σειράς και ο Θανάσης Κουρλαμπάς που υποδύεται τον Κλεομένη Ψαθά.

Μετά το περιστατικό με τον Δημητράκη, τις αντιμαχίες με τον Μελέτη και τον αποτυχημένο γάμο με την Πηνελόπη, ίσως να έχει κλείσει ο κύκλος του ρόλου του.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό, εξάλλου, πως ο ηθοποιός έχει κλείσει ήδη συμφωνία με σειρά που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Το τέλος του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram