Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή για τον Γιάννη Στάνκογλου

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2020

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή της σειράς Άγριες Μέλισσες για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, αν και εφόσον φυσικά βρεθεί η κατάλληλη “φόρμουλα” στο σενάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη σειρά στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο, θα τον δούμε και σε επεισόδια μέχρι τον Οκτώβριο, καθώς λόγω της καραντίνας τα γυρίσματα της σειράς πήγαν λίγο πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Γιάννης Στάνκογλου, όπως είπε ο ίδιος, είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή για να παραμείνει ο Θωμάς Κυπραίος στο Διαφάνι και μετά τον Οκτώβριο. Είναι, όμως, λίγες οι πιθανότητες.

Στα τελευταία καρέ του φινάλε θα δούμε κι εσένα;
Ναι, θα δείτε κι εμένα.

Το τέλος της σεζόν διαφέρει από το αρχικό πλάνο;
Ναι, λόγω καραντίνας. Κάποια επεισόδια θα πάνε πιο μετά, τώρα υπάρχει το plan b.

Επιστρέφοντας, η ιστορία θα ξεκινάει πέντε χρόνια ή μερικούς μήνες μετά;
Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι θα είναι κάποιους μήνες μπροστά.

Είχες δηλώσει ότι δεν θα είσαι στον δεύτερο κύκλο. Έχεις εικόνα χρονικά μέχρι πότε θα είσαι;
Δεν έχω ιδέα. Σίγουρα μέχρι τον Οκτώβρη ο Θωμάς Κυπραίος θα είναι στο Διαφάνι. Από εκεί και πέρα, είμαστε σε διάφορες συζητήσεις.

Έχει δηλαδή δυνατότητες ο Κυπραίος να μείνει περισσότερο;
Λίγες, γιατί πραγματικά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και αν οδηγηθεί η ιστορία εκεί που οδηγείται, θα είναι δύσκολο να παραμείνει. Θα δούμε. Είμαστε σε συζητήσεις.

Φαντάζομαι ότι ο λόγος που είχες κάνει αυτές τις συζητήσεις ήταν γιατί επρόκειτο να είσαι σε θερινή περιοδεία με το θέατρο.
Βέβαια, θα ήμουν στην Επίδαυρο με “Προμηθέα Δεσμώτη”, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη. Τώρα η παράσταση θα πάει για του χρόνου το καλοκαίρι και στην Επίδαυρο και περιοδεία. Δυστυχώς, είναι ένα καλοκαίρι χωρίς θέατρο.

Οπότε το καλοκαίρι θα έχει γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες
Και μετά διακοπές με τα παιδιά μου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram