«Με Αγάπη» : Αναλαμβάνουν με άψογο τρόπο & ολοκληρωτικά τον γάμο ή τη βάπτισή σας

Δημοσιεύθηκε 28 Απριλίου, 2021

Η εποχή για τους γάμους και τις βαπτίσεις έχει έρθει και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το ιδανικό μέρος να απευθυνθείτε για ιδιαίτερες αυτές στιγμές σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 


Στο «Με αγάπη» ένα υπέροχο κατάστημα νυφικών και βαφτιστικών θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία νυφικών που θα αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα σας αλλά και όλων των ειδών τα βαπτιστικά για να δημιουργήσετε τις πιο αξέχαστες εντυπώσεις τόσα στα παιδιά σας όσο και σε εσάς τους ίδιους.

Μπομπονιέρες, προσκλητήρια, σετ νονού και κουμπάρου στα πιο ωραία και ιδιαίτερα σχέδια.  Αναλαμβάνουν, επίσης, τον στολισμό των γάμων και βαπτίσεων αλλά και όλη την υπόλοιπη διοργάνωση τους δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Στολίστε τις πολύτιμες στιγμές με τα χρώματα και το στυλ που σας εκφράζει μέσα από μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις. Κάντε το γάμο σας παραμυθένιο μέσα σε ξεχωριστά νυφικά που θα ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική σας.

Το Με αγάπη είναι κοντά σας και φροντίζει μέσω της υψηλής τους ποιότητας να μένετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Θα το βρείτε : Λουκιανού Καρώνη 2, Ξηρόβρυση

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-94170

Facebook page: ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Instagram page: Me.agapi

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram