Αυτός είναι ο «εργένης» του Alpha και έρχεται να κάψει καρδιές!

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουλίου, 2020

Με ριάλιτι αναμένεται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας που τη φετινή σεζόν έχασε σημαντικό κομμάτι από το κοινό του προχωρά σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να βρεθεί και πάλι στις κορυφαίες θέσεις των προτιμήσεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό στο πρόγραμμα του καναλιού θα βρίσκεται από Σεπτέμβριο και ριάλιτι σχέσεων. Ο «Εργένης» ψάχνει να βρει τη γυναίκα των ονείρων του μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Το κανάλι ήταν σε αναζήτηση του προσώπου του «Εργένη» και όπως φαίνεται το βρήκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρεται, ο σταθμός προκρίνει την περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλάκου ως «Εργένη» που ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του.

Πρόκειται για πρόσωπο που έχουμε δει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Συμμετείχε στο «Nomads» του ΑΝΤ1 όπου αποχώρησε σχετικά νωρίς ενώ στη συνέχεια ήταν σε διάφορα πάνελ αλλά και στην εκπομπή «Μαστορέματα» στον ΣΚΑΪ.

Είναι 30 χρονών απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Μένει να δούμε αν ο ALPHA θα θα δώσει το χρίσμα της παρουσίασης σε κάποιο πρόσωπο.

Μέσα στην άνοιξη είχε γραφτεί το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δεν αποκλείεται όμως το κανάλι να προχωρήσει στο ριάλιτι χωρίς παρουσιαστή ή παρουσίαστριά, όπως συμβαίνει σε διάφορες εκδοχές του στο εξωτερικό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram