Αυτό είναι το πιο elegant χρώμα για πεντικιούρ

Δημοσιεύθηκε 27 Αυγούστου, 2020

Ένα από τα πρώτα to do της ατζέντας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι η επίσκεψη στο nail bar για την περιποίηση των νυχιών και ιδιαίτερα των κάτω άκρων, που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ αυτό το διάστημα. Το μεγάλο ερώτημα είναι τώρα, ποιο χρώμα θα πρέπει να επιλέξεις για να κάνεις μια κομψή είσοδο στη φθινοπωρινή σεζόν;

Κριτήριο σε αυτή τη φάση είναι η μαυρισμένη επιδερμίδα, την οποία για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο στις διακοπές, είχες προτιμήσει έντονα χρώματα που κάνουν αντίθεση με αυτή. Ωστόσο, η επιστροφή στην καθημερινότητα, στη δουλειά και στο mood του φθινοπώρου επιβάλλει χαλαρούς και γήινους τόνους, οι οποίοι προσφέρουν πόντους κομψότητας και θηλυκότητας, ενώ δεν σε δεσμεύουν καθόλου ως προς τις στιλιστικές επιλογές κάθε περίστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως έτσι καταλήγω στο απαλό ροζ –nude βερνίκι νυχιών, το οποίο πριν από λίγο καιρό είδαμε να προτείνει το supermodel Rosie Huntington Whiteley.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του nude κάνει τα νύχια να φαίνονται σχεδόν άβαφα. Τους δίνει όμως έναν γλυκό και καθαρό τόνο. Ακόμη, πρόκειται για ένα χρώμα, που κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς να είναι κάτι κραυγαλέο, ενώ συνδυάζεται με όλα τα outfits και όλα τα looks, χάρη στη διακριτικότητα του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram