Αυτό είναι το έπιπλο που πρέπει να επιλέξεις πρώτο στο νέο σου σπίτι

Δημοσιεύθηκε 27 Οκτωβρίου, 2020

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σπίτι. Τους τελευταίους μήνες, δε, το σπίτι έχει αποκτήσει νέα έννοια αφού περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο εκεί. Μήπως είναι ώρα να αποκτήσει και νέα όψη; Αν εδώ και καιρό φλερτάρεις με μία ουσιαστική αλλαγή, αν για σένα το σπίτι είναι “καταφύγιο”, αν, εν πάση περιπτώσει, είσαι αποφασισμένη να μεταμορφώσεις τη διάθεση σου και την καθημερινότητά σου από… έξω προς τα μέσα τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Τώρα που το living room είναι όντως “ο χώρος που ζούμε” τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αξίζει να επενδύσεις σε επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ σου και συμβαδίζουν με τις συμβουλές των ειδικών. Όπου “ειδικός”, βάλε την αφεντιά μου, που σήμερα σου μιλώ με την άλλη μου ιδιότητα, αυτή του διακοσμητή. Σημείωσε, λοιπόν, τη νούμερο ένα συμβουλή των ειδικών και, κατ’ επέκταση, το νούμερο ένα λάθος που γίνεται στο χώρο του σαλονιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διάλεξε πρώτα τον καναπέ
Αν σκεφτείς το άδειο καθιστικό σαν ένα λευκό καμβά, ο καναπές είναι, αναπόφευκτα, το πιο μεγάλο και καθοριστικό σχέδιο πάνω του. Ο καναπές δίνει το βασικό στίγμα για το στυλ ολόκληρου του χώρου, ο καναπές καθορίζει τις κλίμακες των περιφερειακών επίπλων, ο καναπές κάνει και κάθε απλό δωμάτιο “living” room. Αυτό το τόσο σημαντικό, για την ψυχή του σπιτιού, έπιπλο διακατέχεται ωστόσο από διάφορους κανόνες. Ο βασικότερος από αυτούς είναι ο εξής: Ο καναπές οφείλει να αποπνέει άνεση, χαρά και θαλπωρή. Το πως θα το καταφέρεις αυτό ωστόσο εξαρτάται από το προσωπικό στυλ το δικό σου αλλά και των άλλων ενοίκων του σπιτιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram