Αυτές είναι οι 5 δημοφιλέστερες τσάντες στον κόσμο

Δημοσιεύθηκε 20 Απριλίου, 2021

Οι τσάντες ανέκαθεν ήταν, είναι και θα είναι το σημαντικότερο και πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ στον κόσμο. Ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος, την απόχρωση ή το στυλ τους, αποτελούν μία πολύ καλή επένδυση. Αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς «επιδρούν» στα κοινωνικά μέσα;

Μια νέα έρευνα του OnBuy αποκάλυψε ποιες είναι οι πιο διάσημες τσάντες σχεδιαστών με βάση τα hashtags στο Instagram, και είναι όλες κλασικές, είναι οι πραγματικές «It bags» του internet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται φυσικά η εβληματική Birkin του οίκου Hermès, με 5.914.103 εντυπωσιακές δημοσιεύσεις στο Instagram. Η τσάντα αυτή παραμένει μέχρι και σήμερα απόλυτα διαχρονική και μια εγγυημένη stylish πινελιά σε οποιοδήποτε outfit. Eπίσης, είναι η πιο πολυτελής τσάντα στον κόσμο. Οι τιμές μία τσάντας Birkin κυμαίνονται από 7.000 ευρώ, ενώ η πιο ακριβή πωλήθηκε για 250.000 δολάρια σε δημοπρασία του Christie's στο Hong Kong.

Στη δεύτερη θέση είναι μια ακόμα τσάντα του οίκου Hermès, η Kelly με 5.451.995 δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή στο Instagram. Τρίτον, με 2.091.718 hashtags, είναι η τσάντα Dior Lady Dior.
Αν και κυκλοφόρησε το 1994, εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής τσάντα.είναι συνδεδεμένη με το πρόσωπο της πριγκίπισσας Diana, από την οποία πήρε και το όνομά της.

Τέταρτη στη σειρά έρχεται η Gucci Marmont, από τον οίκο Gucci, με 976,651 αναρτήσεις

Και πέμπτη δημοφιλέστερη τσάντα παγκοσμίως αναδείχθηκε η Boy, από τον οίκο Chanel, με 849,059 αναρτήσεις: To 2011, o Karl Lagerfeld δημιούργησε μια τσάντα αφιερωμένη στην πρώτη αγάπη της Chanel, τον Boy Capel.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram