Αυτά τα τέσσερα ζώδια πολύ δύσκολα κρατάνε μια σχέση

Δημοσιεύθηκε 14 Απριλίου, 2021

Εάν έχετε κουραστεί να ακούτε πάντα “δεν είστε εσείς, εγώ είμαι”, από κάθε συνεργάτη που είχατε ποτέ, ίσως θέλετε να μαντέψετε το πραγματικό πρόβλημα, τον εαυτό σας.

Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου είναι το πρώτο βήμα στην εξεύρεση μόνιμης σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Τα άτομα με αυτό το ζώδιο ι είναι περιπετειώδη, διασκεδαστικά και γεμάτα ενέργεια. Θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο και να μάθουν ό, τι μπορούν. Φαίνονται εξαιρετικά κοινωνικά και ενδιαφέροντα, τα οποία συχνά προσελκύουν ανθρώπους. Ένας Δίδυμος δεν θα έχει πρόβλημα να βρει έναν σύντροφο , αλλά μπορεί να έχει πρόβλημα να κρατήσει ένα.

Επειδή είναι συνεχώς εν κινήσει και λαχτάρα νέες αλληλεπιδράσεις, ένας Δίδυμος μπορεί να κάνει τον σύντροφό τους να αισθάνεται βαρετά ή όχι ως ιδιαίτερος με την πάροδο του χρόνου. Ένας Δίδυμος επίσης δεν μπορεί παρά να φλερτάρει, πράγμα που θα μπορούσε να κάνει τον σύντροφό τους άβολο και ανασφαλές . Αφού ο αρχικός ενθουσιασμός τους εξαντληθεί, ένας Δίδυμος μπορεί να φαίνεται πολύ ασταθής για έναν σύντροφο.

Καρκίνος
Οι καρκίνοι τείνουν να κυβερνούνται από τα συναισθήματά τους. Ερωτεύονται και έρχονται σε σχέσεις συχνά. Συχνά, ένας Καρκίνος θα αντιμετωπίσει συναισθήματα που είναι δύσκολο ακόμα και για να ελέγξουν, πόσο μάλλον τους Συντρόφους τους. Λόγω του αυτοσεβασμού τους, των συχνών μεταβολών της διάθεσης και του εγωισμού, ένας Καρκίνος είναι δύσκολο να διατηρήσει έναν σύντροφο στη ζωή τους.

Παρθένος
Ενώ μια Παρθένος έχει μια πολύ μεθοδική προσέγγιση στη ζωή συχνά βρίσκει σχεδόν πάντα βαρετό τον σύντροφό της. Κολλάει στις λεπτομέρειες, δεν θέλει να κουράζεται με την ρουτίνα. Συνεπώς δεν μπορεί εύκολα να βρει ένα σύντροφό που να της τα παρέχει όλα.

Ζυγός
Ένας Ζυγός μπορεί να φαίνεται σαν ο τέλειος συνεργάτης στην αρχή επειδή αγαπάει γύρω από τους άλλους και είναι πραγματικά αφοσιωμένος σε εκείνους με τους οποίους είναι σε σχέση. Επίσης γνωστοί για να αποφύγουν τις συγκρούσεις, να είναι συνεργατικοί και δίκαιοι. Ωστόσο ένας Ζυγός είναι προσκολλημένος σε κάποιες απόψεις και έτσι αν δεν βρει κάποιον με τις ίδιες απόψεις η σχέση αυτή θα είναι σύντομη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram