Αυτά είναι τα τρία τυχερά ζώδια του Απριλίου

Δημοσιεύθηκε 2 Απριλίου, 2021

O Απρίλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας πιο γενναιόδωρος σε όλα, αλλά τρία θα είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο.

Κριοί, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε οι τυχεροί του ζωδιακού συστήματος για αυτόν τον μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός: Διοχετεύετε την ενέργεια σας σε κάτι πιο ουσιαστικό και μακροπρόθεσμο
Δεδομένου ότι ο γενέθλιος μήνας των Κριών θα συνεχιστεί καθ 'όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού του Απριλίου, η ενέργεια θα φτάσει στο αποκορύφωμά της, ωθώντας εσάς τους Κριούς να συνεχίσετε τις δράσεις και τα σχέδιά σας με τον ενθουσιασμό που σας χαρακτηρίζει.

Αυτή η ώθηση θα μειωθεί λίγο στις 19 Απριλίου, όταν ο ήλιος μετακινηθεί στο σταθερό ζώδιο των Ταύρων, φωτίζοντας τον δεύτερο οίκο σας με χρήματα, αξίες και αγαθά. Θα έχετε έντονη την επιθυμία να υλοποιήσετε τα νέα σχέδια σας, όμως θα χρειαστεί να προσέξετε τα χρήματά και τα έξοδά σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους διοχέτευσης της ενέργειας. Μακροπρόθεσμα θα επωφεληθείτε.

Ταύρος: Βγαίνετε από τη ζώνη άνεσης και μπαίνετε στο προσκήνιο
Μετά από μια αδιάφορη έναρξη της άνοιξης, ανυπομονείτε να βγείτε στο προσκήνιο με νέες, παραγωγικές ιδέες που βασίζονται στην επιθυμία σας για άνεση και ασφάλεια.

Στις 14 Απριλίου, όλα τα μάτια θα στραμμένα πάνω σας, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο σας. Ο Ηλιος θα ακολουθήσει στις 19 Απριλίου, ενισχύοντας την αυτο-έκφραση και τις φιλοδοξίες σας.

Αυτή είναι η στιγμή να προωθήσετε τα σχέδιά σας με σταθερό και χαλαρό τρόπο, χωρίς την ανυπομονησία που κουβαλάει μαζί της η εποχή του Κριού. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει σε αυτή τη νέα σταθεροποιητική σεζόν με μια ανοιχτόμυαλη όμως προοπτική, διότι αλλαγές και διαταραχές ενδέχεται να συμβούν στις 24 Απριλίου, όταν ο Ερμής και ο Ουρανός ενωθούν στον Ταύρο.

Σκορπιός: Οι σχέσεις απαιτούν την άμεση προσοχή σας
Οταν η Αφροδίτη μετακινηθεί στον Ταύρο στις 14 Απριλίου, ο χρόνος και η προσοχή σας θα στραφούν σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, ζητώντας να αφιερώσετε χρόνο για να τις αναπτύξετε με αργό και σταθερό τρόπο.

Ο ρόλος σας στις σχέσεις μπορεί να τονιστεί ιδιαίτερα όταν ο ήλιος μετακινηθεί στον Ταύρο στις 19 Απριλίου και μάλιστα εκείνη την περίοδο ενδέχεται να υπάρξουν ρομαντικές συναντήσεις ή γνωριμίες. Παρά την αυξημένη κοινωνική σας ζωή ωστόσο, εξακολουθεί να είναι επιτακτική η προτεραιότητα της αυτο-φροντίδας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram