Αυτά είναι τα πλέον χαρισματικά ζώδια

Δημοσιεύθηκε 29 Απριλίου, 2021

Λίγοι από εμάς έχουν το χάρισμα της δημιουργικής έκφρασης, που μέσα από τις ιδέες, την προχωρημένη σκέψη και τις εμπνεύσεις τους μπορούν να ξεχωρίσουν, αλλά και να παρασύρουν τους άλλους στο να ακολουθήσουν τα χνάρια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προχωρημένη σκέψη και ιδέες χωρίς όρια
Ο Υδροχόος έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να πηγαίνει ενάντια στις συνηθισμένες κοινωνικές νόρμες και να δημιουργεί μέσω της δικής του έμπνευσης τις δικές του ξεχωριστές καλλιτεχνικές ιδέες. Γενικότερα οι Υδροχόοι είναι αντιφατικές προσωπικότητες, ωστόσο οι διαφορετικές ιδέες που προβάλουν, οι οποίες είναι πρωτοποριακές, ασυνήθιστες ή προχωρημένες βοηθούν τους υπόλοιπους να δουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας τέτοιας προσωπικότητας παίζει και ο Ουρανός, ο οποίος κυβερνά τον Υδροχόο. Ο Ουρανός είναι πλανήτης που επηρεάζει τους ανθρώπους κάνοντάς τους περισσότερο οραματιστές.
Ακόμα και στο χώρο εργασίας, ο Υδροχόος χρειάζεται την ελευθερία του ώστε να είναι πιο παραγωγικός και πιο δημιουργικός. Μεγάλο λάθος θα κάνει όποιος τον βάλει να εργαστεί σε καθεστώς ρουτίνας, διότι ούτε τα μέγιστα θα αποδώσει αλλά θα βγει προς τα έξω και ο επαναστατικός του χαρακτήρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Όνειρα και δημιουργική φαντασία
Είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο από τα 12 του ζωδιακού κύκλου. Η δημιουργική έκφρασή των συναισθημάτων τους μέσω των τεχνών, όπως η ζωγραφική, η μουσική και η λογοτεχνία είναι συνήθως ο τρόπος με τον οποίο εξωτερικεύουν αυτά τα συναισθήματα.

Ο πλανήτης που κυβερνά τον Ιχθύ είναι ο Ποσειδώνας. Η επιρροή του Ποσειδώνα είναι αυτή που παροτρύνει τους Ιχθύς, ώστε να παραμένουν αυθεντικοί στην ονειροπόλα φύση τους και να χρησιμοποιούν δημιουργικά τη φαντασία τους. Πρόκειται για ένα ανασφαλές συνήθως ζώδιο, οπότε η δημιουργικότητα μέσω της τέχνης είναι ένας σίγουρος γι’ αυτούς τρόπος, ώστε να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά και τις ιδέες τους κι ένας ιδιαίτερος τρόπος φυγής. Όσον αφορά το χώρο εργασίας, παρατηρείται ότι είναι πολύ πιο αποδοτικοί, όταν εργάζονται σε ένα περιβάλλον σχετικό, στο οποίο μπορούν να βγάλουν τον εσωτερικό πλούτο τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φανταστική έκφραση ιδεών
Ο Καρκίνος γεννήθηκε με το χάρισμα να μπορεί να φαντάζεται και να δημιουργεί πολύπλοκες ιστορίες όσο κανένα άλλο ζώδιο. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να σχηματίσουν μια ιστορία, από μία φράση που θα τους πεις, αλλά και να αγγίξουν την ψυχή των άλλων. Είναι ιδιοφυίες στο να δημιουργούν τέχνη και τους χαροποιεί ιδιαίτερα, όταν τη μοιράζονται με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η προσωπικότητα του Καρκίνου να διαμορφώνεται ως ευαίσθητη, συναισθηματική κι εσωστρεφής. Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι Καρκίνοι που έχουν κάνει καριέρα στο χώρο της Λογοτεχνίας, της Μουσικής και του κινηματογράφου και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι παρεμφερείς αυτές μεταξύ τους τέχνες είναι ένα σημάδι, ως προς την κατεύθυνση που έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν οι Καρκίνοι ώστε να φτάσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram