Αυτά τα 3 ζώδια βαριούνται πολύ εύκολα σε μια σχέση

Δημοσιεύθηκε 5 Απριλίου, 2021

Αν είσαι σε σχέση με έναν από τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού το πιο πιθανό είναι να βαρεθεί πανεύκολα επομένως πρέπει να έχεις το νου σου να boostάρεις συνεχώς τη σχέση με διάφορους τρόπους αν θέλεις να ανανεώνεται συνεχώς το ενδιαφέρον τους. Τα τρία αυτά ζώδια είναι:

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βαριέται τους πάντες ακόμη και τον εαυτό του. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι συνεχώς, σιχαίνεται το να επαναλαμβάνεται, η ρουτίνα τον σκοτώνει και πολύ γρήγορα αν είσαι #boring θα σε εγκαταλείψει για να κάνει κάτι άλλο, διαφορετικό, ξεχωριστό, αλλιώτικο. Αν δεν μπορείς να το σκεφτείς για να το κάνει μαζί σου, θα το κάνει με άλλον.

Τοξότης

Ότι και να κάνεις θα σε βαρεθεί. Μα ότι. Δε φταις εσύ, είναι στη φύση του. Αυτός είναι ο κύκλος του Τοξότη: Να βαριέται, να πεθαίνει και να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Το πρόβλημα για τους άλλους είναι πως ότι πεθαίνει μαζί του δεν ξαναγεννιέται, ο μοναδικός φοίνικας είναι ο ίδιος. Απόλαυσε το μοναδικό ταξίδι και τον προορισμό, γιατί δε θα υπάρξει δεύτερο.

Υδροχόος

Εδώ η βαρεμάρα έχει να κάνει με την εξέλιξη και την αυτοβελτίωση. Ο Υδροχόος θέλει να γίνεται ολοένα και καλύτερος κι όποιος δεν έχει τους ίδιους στόχους δεν έχει θέση δίπλα του. Το #DreamBig είναι γι αυτόν μια καθημερινότητα που γίνεται πραγματικότητα και οτιδήποτε λιγότερο από αυτό χρεώνεται σε αυτόν που δε μπορεί να ακολουθήσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram