Αύξηση διοδίων, λόγω μειωμένης κίνησης, ζητούν οι διαχειρίστριες εταιρίες

Δημοσιεύθηκε 9 Μαΐου, 2020

Αποζημιώσεις ζητούν οι παραχωρησιούχοι είτε σε αεροδρόμια είτε σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, επειδή έχει πέσει κατακόρυφα η κίνηση, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση της τιμής των διοδίων.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση της τιμής των διοδίων παρότι οι παραχωρησιούχοι ζητούν ενίσχυση για τα χρήματα που έχασαν την περίοδο της πανδημίας», δήλωσε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι οι παραχωρησιούχοι, είτε σε αεροδρόμια είτε σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, επειδή έχει πέσει κατακόρυφα η κίνηση, έχουν ζητήσει αποζημιώσεις, καθώς προβλέπονται σε μεγάλο βαθμό και μέσα από τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει.

Ξεκαθάρισε, όμως, ότι «δεν θα κάνουμε αύξηση των διοδίων».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram